Eglės sanatorija padidės ir pasiūlys daugiau komforto

Antrąjį modernizacijos ir plėtros etapą pradėjusi didžiausia šalyje Druskininkų Eglės  sanatorija kitų metų kovo mėnesį atidarys naują gyvenamąjį kompleksą ir naują gydymo centrą, kuriame lankytojams bus siūloma kelios dešimtys procedūrų ir paslaugų, kurių tikslas – gydymo procesą paversti malonumu.

Į keturių žvaigždučių įvertinimą pretenduojančiame naujajame Eglės  sanatorijos gyvenamajame komplekse vienu metu galės apsistoti 350 žmonių. Penkių aukštų pastate bus įrengta 150 modernių dviviečių kambarių, keli vienviečiai, o viršutiniuose aukštuose – 20 liukso klasės apartamentų. Tame pačiame pastate įsikurs ir naujas gydymo centras, restoranas, konferencijų bei koncertų salė, žiemos sodas.

„Tradiciškai Eglės sanatorijoje daugiausia dėmesio skiriame terapijos bei reabilitacijos procedūroms, todėl labiausiai džiaugiamės būsimuoju nauju gydymo centru. Čia bus galima užsisakyti apie 80 gydymo procedūrų ir dar apie 60 kitokių paslaugų“, – sakė Eglės sanatorijos generalinis direktorius Romualdas Domarkas.

Naujajame gydymo centre bus įrengtos modernios mineralinio vandens vonios, povandeninio masažo įranga, vietos procedūroms su baltuoju purvu, grožio centras, siūlantis specialias procedūras veidui ir visam kūnui, devynios skirtingų tipų pirtys, 25 metrų ilgio baseinas, sūkurinės ir vertikaliosios vonios bei daug kitos įrangos. Aktyvesnio poilsio pageidaujantys lankytojai galės sportuoti naujose treniruoklių ir gimnastikos salėse, žaisti skvošą.

Naujojo 50 mln. litų kainavusio korpuso atidarymas – tai dar vienas viso Eglės  sanatorijos komplekso plėtros etapas. Nuo pavasario sanatorijoje vienu metu galės apsistoti daugiau kaip 1400 žmonių – beveik trečdaliu daugiau negu dabar.

Eglės  sanatorija ir iki išplėtimo buvo didžiausia tokio tipo gydymo ir reabilitacijos įstaiga Rytų Europoje. Jos teritorija užima didžiulį 23 hektarų plotą. Naujasis gyvenamasis ir paslaugų korpusas iškilo šalia šešių buvusių ir jau anksčiau iš pagrindų atnaujintų gyvenamųjų korpusų. Prieš kelerius metus modernizuotas ir pirmasis sanatorijos gydymo bei reabilitacijos centras. Svarbiausi sanatorijos pertvarkymo darbai vyko nuo 2003 iki 2006 metų, jiems buvo skirta beveik 20 mln. litų.

Dabar į Eglės  sanatoriją gydytis atvykusiems žmonėms siūloma daugiau kaip 130 įvairių procedūrų – nuo deguonies kokteilių ir aromaterapijos iki purvo aplikacijų ir povandeninio masažo. Daug skirtingų procedūrų atliekama naudojant gydomąjį purvą ir mineralinį vandenį, kuriuos sanatorija atsiveža iš nuosavų telkinių. Žmonių patogumui sukurti ir diagnostiniai paketai – specialūs kelias dienas trunkantys tyrimų ciklai, skirti ištirti žmogaus viso organizmo arba atskirų jo organų būklę.

Eglės sanatorija kelerius pastaruosius metus yra vienas stipriausių traukos centrų Druskininkuose. Iš viso šįmet čia bus gydęsi ir ilsėjęsi 32 tūkstančiai žmonių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38370919sec.