SPA Vilnius SANA pripažintas geriausiu Rytų Europoje!

Sveikatinimo ir poilsio centras SPA Vilnius SANA pripažintas geriausiu sveikatinimo paslaugas teikiančiu centru visoje Rytų Europoje. Gegužės 14 d. įvykusioje apdovanojimo įteikimo ceremonijoje Europos SPA asociacijos (ESPA, angl. European Spas Association) prezidentė Sigrun Lang sveikatinimo centrui įteikė kokybės sertifikatą „EUROPESPA med“. Bendrame reitinge SPA Vilnius SANA yra tarp 12 geriausių Europos viešbučių ir klinikų, turinčių šiuos kokybės sertifikatus.

 

„Europos kokybės sertifikatas plačiau atvers duris tarptautiniam turizmui, Vakarų Europos gyventojai galės drąsiai, neabejodami teikiamų paslaugų kokybe, atvykti į Lietuvą ir jos kurortą - Druskininkus. Šis tarptautinis įvertinimas padės ir lietuviams susigaudyti kol kas nereglamentuojamoje šalies gydymo mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu rinkoje“, – sakė SPA Vilnius SANA direktorius ir valdybos pirmininkas Valdas Trinkūnas.

 

EUROPESPA med“ kokybės sertifikatas skirtas sanatorinių gydyklų kokybės vertinimui. Sertifikatą gauti norinčios įstaigos vertinamos pagal 400 kriterijų, apimančių saugumo, higienos ir infrastruktūros sritis, laikantis tarptautinių standartų ir teisės aktų. Audito metu vertinama ne tik produktų ir paslaugų kokybė, bet ir techninė baseinų bei virtuvių įranga, apgyvendinimo kokybė. SPA Vilnius SANA sveikatinimo centrą ESPA įvertino net 86 balais iš šimto galimų.

 

„Buvo išties netikėta, kad Rytų Europoje esantis SPA Vilnius SANA gerokai lenkia daugelį mūsų audituotų Vakarų Europos sveikatinimo centrų. Mus nustebino gydymo bazės kokybė ir personalo pasiruošimas; dėl unikalios sudėties labai aukštu balu įvertinome gydomąjį mineralinį vandenį bei gydomąjį purvą ir jo taikymo metodiką“, - tvirtino SPA Vilnius SANA vertinimui vadovavęs ESPA kokybės vadovas Dr. Kurtas von Storchas.

 

Vienas moderniausių Baltijos šalyse sveikatinimo centrų SPA Vilnius SANA nuo 2007m. yra ir tarptautinės SPA organizacijos (ISPA, angl. International SPA Association) narys. Kiekvienam ISPA nariui yra keliami griežti personalo atrankos, mokymo, vertinimo reikalavimai, reglamentuojamas bendravimas su klientais ir paslaugų kokybė. SPA Vilnius SANA yra vienintelis šalies sveikatinimo centras, priklausantis šiai aukštus kokybės reikalavimus keliančiai tarptautinei organizacijai.

 

Apie bendrovę

SPA Vilnius SANA - tai sveikatos gerinimo centras su mineralinio vandens procedūromis, gydomosiomis ir sveikatos gerinimo programomis; 4 žvaigždučių viešbutis, SPA baras, restoranas, laisvalaikio centras su boulingu, smiginio žaidimu ir kavine, žiemos sodu, bei dideliu konferencijų centru.

 

Apie asociaciją

Europos SPA asociacija (ESPA) vienija šimtametes sanatorinio gydymo tradicijas puoselėjančius Senojo žemyno kurortus ir SPA gydyklas. Vienas svarbiausių ESPA uždavinių – užtikrinti aukštą kurortinio gydymo ir SPA paslaugų kokybę; Europos Sąjungos gyventojams ir svečiams suteikti galimybę rinktis paslaugas pagal objektyvius, visose šalyse vienodus kriterijus.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28362703sec.