Star1 Airlines pirmuosius reguliarius skrydžius pradeda laiku

Star1 Airlines bendrovei birželio 29 suteikti visi būtini leidimai skrydžių veiklai vykdyti. Jau nuo šio penktadienio lietuviško kapitalo bendrovė atstatys oro tiltus tarp Vilniaus ir Londono, Dublino, Žironos.

Civilinės aviacijos administracija (CAA) oro linijų bendrovei Star1 Airlines atnaujino įmonės vežėjo pažymėjimą, o Susisiekimo ministerija suteikė įmonei naują komercinių skrydžių licenciją.

Pasak Star1 Airlines vadovo Martyno Laivio, pirmasis reguliarusis skrydis į Londoną įvyks jau šį penktadienį, tuo tarpu užsakomieji vykdomi jau nuo šio ryto. Oro linijų bendrovė, kelionių organizatoriaus Star Holidays užsakymu atliks skrydžius į Turkiją.

„Visai netrukus Vilnius atnaujins oro tiltus su svarbiausiais Europos miestais. Tad asmeniškai tikiu, kad mūsų veiklos pradžia duos deramą naudą visai Lietuvai“, - sako M.Laivys.

Star1 Airlines nuo liepos pradžios tiesiogiai iš Vilniaus oro uosto skraidins ne tik į Londoną, bet ir Dubliną bei Žironą, tarp vėlesnių įmonės planų - reguliarūs skrydžiai į Paryžių, Milaną, papildomi skrydžiai į Londoną bei kitus Europos miestus.

„Toliau dėsime visas pastangas siekdami atnaujinti Vilniaus, o tiksliau Lietuvos susisiekimą su Europos šalimis ir dar vasaros pabaigoje su nauju orlaiviu ketiname pristatyti naujas skrydžių kryptis“, - sako M. Laivys.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27372217sec.