Naujas nuotykių parkas Aukštadvaryje

Kaimo turizmo naujienos Trakuose

Šiemet, kai visą paslaugų sferą ypatingai apsunkino ekonominis nuosmūkis, kaimo turizmo paslaugų pardavimai krito maždaug 30-50%. Tačiau tokiu sunkmečiu turėta daugiau laiko įdomioms idėjoms realizuoti. Kelios tokių ypatingų idėjų aplankė ir Trakų rajono kaimo sodybas.

Naujas nuotykių parkas Aukštadvaryje

Trakiečiai gali pasidžiaugti – 2009 metų vasarą pradėjo veikti nuotykių parkas „Anupriškės“ ( www.anupriskes.lt ). O jau rudenį eksptremalaus poilsio mėgėjus pakvietė dar vienas nuotykių parkas Aukštadvario regioniniame parke „ Ažuolynė“. Unikalu, kad tokį parką jau gali pasiūlyti ir Vytauto Skirkos kaimo sodyba. Pramogų parkas “Ąžuolynė” ( www.azuolyne.lt ) įsikūręs Aukštadvario regioniniame parke, o čia Jūsų laukia nepamirštamiįspūdžiai ir adrenalino pojūtis, laipiojant lynais bei poilsis pavėsinėse ar harmoningas vakarojimas prie laužo. Šiltojo sezono metu čia galima netgi nardyti.
„Ąžuolynės“ pramogų parkas – tai ant medžių įrengtos aikštelės, sujungtos lynais, tilteliais, kabančiais rąstais ir įvairiomis kitomis kliūtimis. Tai tikrai linksmas ir aktyvus, bei daug gerų prisiminimų paliekantis poilsis gamtoje. Čai išbandysite ir patikrinsite save, o gal net nugalėsite senas savo baimes?!

Parkas veikia kasdien. Savo apsilankymo laiką pramogų parke prašome rezervuoti iš anksto. Žiemos mėnesiais, esant palankioms oro sąlygoms, pramogas taip pat galima užsisakyti.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 


Trakai TIC
,

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23369098sec.