Kanarų salų virtuvės ypatumai

Daugelis turistų renkasi pigiausius turistinius pasiūlymus. Tiesa, renkantis svetimą šalį, tikimasi susipažinti su šalies kulinarija. Kanarų salos taip pat savo klientus vilioja gurmaniška virtuve.

Rytų ir Vakarų Kanarų salos virtuvės vadovaujasi panašiais principais – maistas turi senas tradicijas, kurias sukūrė žemės ūkis, medžioklė ir žvejyba. Vietos virėjai teikia pirmenybę vietos produktams. Populiariausi salų patiekalai yra gaminami iš žuvies, pietinėje dalyje, kur yra derlingas slėnis, auginamos įvairios daržovės ir vaisiai.

Salose gana daug gerų restoranų, kuriuose virėjai siūlo paragauti vietinės virtuvės šedevrus.

 

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Exclusive offer Via Vitalité! Via Vitalité
Book our programme Via Vitalité during these festive months, and receive every 5th day as a gift for free! Tel: +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45567799sec.