Į pirmąjį skrydį iš Palangos į Kopenhagą pakilo naujasis SAS lėktuvas NextGen CRJ900

Metų pradžioje Skandinavijos oro bendrovė SAS padidino savo lėktuvų skaičių naujaisiais NextGen CRJ900. Tai labai komfortiškas, taupus, nekeliantis didelio triukšmo bei mažai aplinką teršiantis lėktuvas. Šio modelio prezentacija 2009 metų rugpjūčio 31 dieną vyko ir Palangos oro uoste, į kurį naujasis NextGen CRJ900 pirmąkart atskrido iš Kopenhagos. Šiuo lėktuvu ir toliau bus skraidoma iš Palangos į Kopenhagą ir atgal.

NextGen CRJ900 degalų taupymo dėka, šis lėktuvas išmeta mažiausiai anglies dioksido iš savo klasės lėktuvų. Naujieji lėktuvai ne tik mažiau teršia gamtą, bet ir keturiskart skleidžia mažiau triukšmo nei jo pirmtakai.

"Naujuosiuose NextGen CRJ900 lėktuvuose mūsų keleiviai jausis kur kas patogiau. Tuo pačiu mažiau žalos bus padaryta ir aplinkai. Šiuo metu, kai konkurencija aviacijoje yra labai didelė, SAS nulat dirba, kad pagerintų skrydžių komfortą bei aplinkosauga – tai yra SAS prioritetai," teigia Marekas Pedersenas (Marek Pedersen), SAS Group regioninis vadovas Latvijoje ir NVS šalyse.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17933512sec.