Prasideda didysis žygis po Baltijos šalis

Didysis žygis po Baltijos šalis – tai naujas būdas turiningai ilsėtis. Keliautojų, šeimų ir tiesiog draugų sąjūdis. Sąjūdžio idėja – stebuklai yra čia pat, priešais mūsų akis. Tikslas – atrasti šalia esantį, ranka pasiekiamą Baltijos šalių grožį. Grožį, kuriame gimėme, gyvename ir kurio dalis esame. Iš pradžių siūlome aplankyti 36 vietoves Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje – po dvylika kiekvienoje iš šalių. Požeminių olų labirintai, sakmėmis apipintos pilys ir dvarai, meteoritų krateriai, gamtos takai, žyniuonių galių vietos, švyturiai pakrantėse, nuostabūs laukai – dėl to daugelis ryžtasi apkeliauti vos ne pusę pasaulio. Sugrįžę jie stebisi, kad čia pat, pavažiavus automobiliu kelias valandas, galima rasti dar spalvingesnių įspūdžių.


Ką daryti?

1) Paimti žemėlapį ir surasti šias 36 vietas.

2) Sudaryti maršrutą ir suplanuoti laiką. Aplankyti galite ir visas, ir tik keletą vietų, iš karto ar dalimis – tai nesvarbu. Svarbiausia sau ir kitiems atskleisti unikalų Baltijos šalių grožį.

3) Nusifotografuokite prie kiekvienos is siu vietu, matomu brosiuroje arba tinklalapyje, salia lankytinu vietu aprasymu. Jei nuotrauka skaitmenine, siuskite ja adresu http://www.greatbaltic.eu/. Jei fotografuojate analoginiu fotoaparatu, bet kurioje fotostudijoje isryskinkite nuotraukas ir siuskite mums adresu VALSTYBINIS TURIZMO DEPARTAMENTAS, A. Juozapaviciaus g.13, LT–09311, Vilnius.


Kokia iš to nauda?

Jei apkeliausite bent 10 savo šalies vietovių ir po 6 kiekvienoje iš kaimyninių šalių, be neišdildomų patirtų įspūdžių, galėsite laimėti prizą – kelionę dviems į bet kurį Europos miestą, kur tiesioginiais reisais skrenda Estonian Air lėktuvai. Jei pretenduojate į Baltijos prizą, turite apkeliauti ne mažiau kaip 6 vietas savo šalyje ir po 3 vietas kiekvienoje iš kitų šalių dalyvių. Prizą dviems asmenims dovanoja aviakompanija airBaltic.

Apie projektą:

Akcija „Didysis žygis po Baltijos šalis“ – tai 2007 metų projekto „Baltijos kelionių maratonas“ tęsinys. Pernai pirmą kartą pagrindinės valstybinės Latvijos, Lietuvos ir Estijos turizmo agentūros kvietė visų trijų Baltijos šalių gyventojus kartu susipažinti ir su savo, ir su kaimyninėmis šalimis. Šiais metais akcija išaugo – ji tapo ryškesnė, spalvingesnė, patrauklesnė ir turtingesnė dovanomis.

Pagrindinis akcijos tikslas – populiarinti esamus ir naujuosius turizmo objektus Baltijos šalyse, be to, 12 kiekvienos šalies unikalių turizmo objektų suteikta galimybė su savo pasiūlymais supažindinti kaimyninių šalių gyventojus ir kartu pademonstruoti mūsų šalių turizmo galimybių įvairovę. Niekur kitur sykiu neįmanoma rasti 36 turistinių objektų, kurie atstovautų tokį įspūdingą turizmo produktų pasirinkimą, – įvairūs teminiai ir aktyvaus turizmo parkai, kaimo sodybos ir viduramžių pilys, klasikiniai ir neįprasti muziejai, kriokliai ir bažnyčios.

„Didysis žygis po Baltijos šalis“ vyksta nuo liepos 1 iki lapkričio 1 dienos. Kiekvienas Baltijos šalių gyventojas gali kovoti dėl prizų, – metų pabaigoje juos gaus aktyviausieji akcijos dalyviai. Dalyvauti projekte reiškia ne tik iš projekto rėmėjų gauti vertingų dovanų, bet ir galimybę lankantis kiekviename iš 36 objektų naudotis ypatingomis nuolaidomis

Nusprendus dalyvauti, belieka viename iš objektų ar didžiausių šalies turizmo informacijos centrų gauti akcijos brošiūrą ir galima leistis į kelionę! Prieš tai nevalia pamiršti fotoaparato, nes būtent jis bus didysis kovos dėl prizų ginklas. Kiekvienoje iš lankytinų vietų dalyvis turi nusifotografuoti prie konkretaus objekto, nurodyto akcijos tinklalapyje ar brošiūroje, o jei nepavyks susidoroti pačių jėgomis, drąsiai kreipkitės į paslaugiuosius darbuotojus! Sugrįžę į namus, nuotraukas mums galite pateikti dviem būdais – įkelti į savo vartotojo profilį akcijos tinklalapyje http://www.greatbaltic.eu/ arba siųsti paštu.

Visų fotonuotraukų lauksime iki lapkričio 10 dienos, kai, apibendrinus rezultatus, bus lošiami aktyviausieji keliautojai. Daugiau apie tai galite sužinoti skyriuje „Registracijos aprašymas“.

Smulkesnė informacija: www.vilnius-tourism.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.159343sec.