Pirmasis Ibis viešbutis Lietuvoje atidarytas Kaune [1]

2012 m. balandžio 16 d. Kaune duris atvėrė pirmasis IBIS viešbutis Lietuvoje. Tai pirmasis tarptautinės ACCOR grupės ekonominių viešbučių tinklo IBIS viešbutis Lietuvoje ir Baltijos šalyse.

„2012 metais didelį dėmesį skirsime ekonominės klasės viešbučių plėtrai. Pavasarį 4 nauji viešbučiai atsidaro Lenkijoje (Varšuvoje ir Krokuvoje) ir vienas jau atsidarė Kaune, Lietuvoje. Rytų rinka perspektyvi ir mes stiprinsime pozicijas joje. Tai antrasis Accor grupės viešbutis po viešbučio Novotel Vilnius Centre”- sako Joanna Świerkosz, Orbis Hotel Group, Accor strateginio partnerio Lenkijoje ir Baltijos šalyse, marketingo direktorė.

Viešbutį Kaune ACCOR valdo pagal valdymo sutartį (“management contract”). 2011 m. buvo pasirašyta sutartis su investuotoju Lietuvoje, UAB “Doriteksas”. Toks projektas yra pirmasis Lietuvoje. “Džiaugiamės bendradarbiavimu su tarptautiniu tinklu, nes tai suteikia daugiau galimybių ir vertingos patirties viešbučių versle“ – pasakoja Kristina Matulevičienė, „IBIS Kaunas Centre“ direktorė.

Lietuvos įmonė investavo į projektą virš 13 mln. litų: buvo rekonstruotas ir pritaikytas apgyvendinimo paslaugoms teikti gamybinės paskirties pastatas, viešbutis įrengtas atitinkamai tarptautinių IBIS standartų ir reikalavimų. Projektas buvo dalinai finansuojamas ES struktūrinių fondo lėšomis pagal priemonę „Turizmo paslaugų/produktų įvairovės plėtra ir turizmo palsaugų kokybės gerinimas“. Projektui skirta virš 5 mln. Lt ES paramos.

Strategiškai patogi vieta. “IBIS Kaunas Centre”, ekonomines klasės viešbutis, yra 2-asis pagal dydį Kauno mieste. Viešbutis įsikūręs miesto centre, arti geležinkelio ir autobusų stočių, yra lengvai pasiekiamas iš tarptautinio Kauno oro uosto. Pagrindinė viešbučio kūrimo strategija – patogi vieta miesto svečiams tiek susisiekimui, tiek miesto lankymui.

Moderni eksterjero ir interjero koncepcija. „IBIS Kaunas Centre” architektūra išsiskiria moderniu fasadu su granito apdaila. Šio projekto autorius „Kančo studija“. Vidaus dizainas atitinka naujausių IBIS viešbučių standartų. Viešbutis buvo kuriamas taip, kad papuoštų miesto erdvę ir prisidėtų ne tik prie turizmo plėtros Kauno mieste, bet ir prie miesto modernizavimo ir įvaizdžio formavimo.

IBIS Kaunas Centre yra 125 kambarių su oro kondicionavimo sistemomis. Kambariai patogūs ir modernūs - medinės grindys, erdvūs vonios kambariai, TV įranga, visuose kambariuose veikia bevielis internetas. Viešos viešbučio patalpos yra erdvios ir pritaikytos atviram bendravimui. Renginiams skirtos 2 šiuolaikiškai įrengtos konferencijų salės.

15 minučių kokybės kontraktas. „IBIS viešbučiai visame pasaulyje išsiskiria ypatinga svečių aptarnavimo koncepcija, dar vadinama „15 minučių kokybės pažadu”. Siekdami užtikrinti aukščiausio lygio svečių aptarnavimą įsipareigojame pasiūlyti svečiui iškylusios problemos sprendimą per 15 minučių. Jei nepavyksta, paslauga suteikiama viešbučio sąskaita. Didelį dėmesį skiriame individualiam darbuotojų mokymui bei komandos formavimui. Esu tikra, kad tai bus vienas iš stipriausių mūsų viešbučio išskirtinumų”- sako Kristina Matulevičienė, „IBIS Kaune Centre“ direktorė.

Naujausia IBIS restoranų koncepcija Kaune. IBIS viešbučiuose paplitusios kelios restoranų koncepcijos. Kaune pasirinkta naujausia - „Oopen Pasta and Grill“. Šiuo metu Europoje veikia tik 4 viešbučiai įgyvendinę šią koncepcija savo restoranuose – Miunchene (Vokietija), Kijeve (Ukraina), Kielce (Lenkija) bei Kaune. Tai modernus atviros virtuvės modelis, kuomet patiekalai gaminami svečių akivaizdoje. Restorano meniu sudaro platus makaronų ir kepsnių ruošiamų ant grotelių asortimentas. Svečiai turi galimybę ne tik stebėti, kaip gaminamas patiekalas, bet ir susikurti savo mėgstamą valgį pasirinkdami skirtingus padažus, garnyrus bei priedus. Restorane laukiami ne tik viešbučio svečiai, bet ir miesto gyventojai.

Viešbučio erdvė skirta meno projektams. IBIS viešbučiai visame pasaulyje skatina ir kviečia menininkus išnaudoti viešbučio erdves bei vitrinas meno projektams. Menininkams suteikiama galimybė rengti autorines parodas. Tokiu būdu IBIS populiarina meną ir kultūrą.

 

 Papildoma informacija

 

ACCOR viešbučių grupė tai pasaulinis viešbučių tinklas, Europos rinkos lyderis, valdantis viešbučius 90 pasaulio šalių. Grupei priklauso 4200 viešbučių su daugiau nei 500.000 kambarių. Accor valdomas viešbučių portfelis - Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, Ibis, Ibis Styles (All seasons), Ibis Budget (Etap Hotel), hotelF1 and Motel 6 – teikia paslaugas visose kategorijose, pradedant biudžetinės klasės objektais iki prabangių 5 žvaigždučių viešbučių. Accor tinkle dirba virš 145000 darbuotojų, o savo klientams ir partneriams tinklas siūlo ilgametę viešbučių valdymo patirtį ir “know-how”.

 

1974 m. Bordo mieste Prancūzijoje veiklą pradėjęs IBIS viešbučių tinklas tapo ekonominės klasės viešbučių lyderiu Europoje. Šiuo metu IBIS šeimai priklauso 1600 viešbučių pasaulyje.

 

Lietuvoje Accor veikia per Orbis Hotel Group, savo strateginį partnerį Lenkijoje ir Baltijos šalyse.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Eglė 05/07/2012 22:21 Iš karto pastebėjau pravažiuodama. Maloniai nustebino, kadangi teko dirbti IBIS Brussels centre Gare Midi viešbutyje Briuselyje... malonūs prisiminimai ;) Sėkmės darbuose ir gero starto!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42951989sec.