HoReCa: 3 | +

Liepojos menkė

Liepoja savo svečių neišleis nepavaišinusi gardžiomis vaišėmis. Laužyti galvą ir skaityti įvairiausius patiekalų meniu nereikės, kadangi visose miesto viešojo...

«Vana Tallinn» – geriausias likeris pasaulyje

„Vana Tallinn“ pripažintas geriausiu likeriu pasaulyje ir apdovanotas aukso medaliu prestižiniame tarptautiniame gėrimų konkurse...

Šiauliuose duris atvėrė naujas Čili pica restoranas

Šiauliuose savo pirmuosius svečius priėmė naujas „Čili pica“ restoranas. Prekybos centre „Saulės miestas“ įsikūrusi picerija...

Vilniuje atidaromas lietuviško, naminio maisto tradicijas puoselėsiantis restoranas

Vilniuje lapkričio 19 dieną atidaromas lietuviško maisto restoranas „Seklyčia“. Restoranas, įsikūręs...

Italijoje prasidėjo jauno vyno sezonas

Italijoje prasidėjo jauno vyno novello sezonas. Tai – ilgai lauktas ir svarbus įvykis šalyje. Novello vynui, išspaustam iš merlot ir...

Geriausiu Baltijos šalių someljė tapo estas

Š.m. spalio 22-23 dienomis Taline vyko penktasis Baltijos someljė čempionatas „Vana Tallinn Grand Prix 2010“, kurį laimėjo...

Mammadaba siūlo išbandyti grybų rauginimo receptą

Šie metai grybautojus džiugino grybų gausa. Taigi aktualus klausimas – kaip išsaugoti juos žiemai? Siūlome išbandyti senovinį grybų raugimo receptą...

Neapolyje vyksta picų festivalis

Rugsėjo 9-19 dienomis Neapolyje (Italija) vyksta tradicinis picų festivalis. Neapolis festivalio miestu pasirinktas neatsitiktinai...

Meksikoje pagamintas didžiausias pasaulyje tako

Darbščios rankos Meksikos sostinėje Mechike pagamino didžiausią pasaulyje tako – tradicinį meksikiečių patiekalą...

Japonijoje pagamintas alus be kalorijų

Turbūt retą jau bestebina nauji ir dažnai keistoki japonų išradimai. Keisti animaciniai filmai, erotiniai papuošalai,...

Slidinėjimo kurortas virs kulinarinių šedevrų miestu

Kicbuchelis (Kitzbühel) garsėja ne tik savo puikiomis slidinėjimo trasomis, teniso kortais, žiemos polo vvaržybomis, bet ir Kitz kulinarisch festivaliu...

Sužinok itališko Parmos kumpio gamybos paslaptis

Šių metų rugsėjo 10-19 dienomis visi kviečiami maloniai atvykti į Parmos kumpio festivalį, kurio metu bus galima susipažinti su šio kumpio gamybos paslaptimis...

Rygoje atidarytas naujas alaus restoranas Merlin - Foto

Fotogalerija: 20 nuotraukų. 2010 metų vasaros pradžioje Rygoje savo duris atvėrė naujas alaus...

Itališki ledai: didelis pasirinkimas ir subtilus skonis

Ledai, kurie Italijoje vadinami gelato, yra tarsi italų gyvenimo dalis. Kasmet kiekvienas italas suvalgo po devynis litrus ledų...

Švara Niujorko restoranuose imta vertinti pažymiais

JAV didmiestyje Niujorke yra apytikriai 24 000 restoranų, visiems jiems be išimties nuo šiol tenka ant savo paradinių...

Brangieji britų restoranai leidžia atsinešti savo gėrimus

Keli Didžiosios Britanijos restoranai, reitinguoti prestižine Michelin žvaigžde, savo klientams suteikia galimybę atsinešti į restoraną...

Indonezijoje ir Vietname kobrų mėsa naudojama mėsainiams gaminti

Indonezijos ir Vietnamo restoranuose mėsainiams gaminti naudojama kobrų mėsa. Vietiniams gyventojams tai...

Arbūzo dekoravimas – kulinarijos menas

Paprastas arbūzas per keletą minučių gabaus kulinaro rankose gali virsti meno kūriniu. Pažiūrėkite! Watermelon carving from Vid Nikolic on Vimeo...

Nuo liepos 1 dienos ES įvedamas bendras ekologinės produkcijos prekinis ženklas

Europos Sąjungą nuo šių metų liepos 1 dienos įveda bendrą ekologinių maisto produktų prekinį ženklą, kurį vartotojai...

Budweiser alaus reklama susilaukė Pasaulio futbolo čempionato dalyvių dėmesio

Pasaulio futbolo čempionatas Pietų Afrikos Respublikoje įkvėpė alaus gamintojus sukurti...

Kiek kainuoja Big Mac užsienyje?

Populiariausias greitojo maisto restorano McDonald’s mėsainis Big Mac naudojamas net ekonominiuose skaičiavimuose – lyginant skirtingų valstybių kainas. Ar Big Mac...

Turkijoje būtina paragauti tikros turkiškos kavos

Turkų kava arba Turk kahvesi yra geras pasirinkimas vakarienės pabaigai. Užsisakant kavos, būtina pasakyti, ar ją norima gerti be cukraus...

Kanarų salų virtuvės ypatumai

Daugelis turistų renkasi pigiausius turistinius pasiūlymus. Tiesa, renkantis svetimą šalį, tikimasi susipažinti su šalies kulinarija. Kanarų salos taip pat...

Unikaliosios Ispanijos virtuvės paslaptys

Dsugelis Ispanijos restoranų garsėja jūrų gėrybių patiekalais - paella, gambas, gazpacho. Tačiau neapsirikite, Ispanijos virtuvė siūlo kur kas...

Išrinkti geriausieji 2010 metų pasaulio restoranai - TOP 50

2010 metų geriausiojo restorano titulą pelnė Kopenhagos restoranas Noma Danijoje. Geriausiųjų restoranų sąrašą prestižiniui britų žurnalui Restaurant Magazine sudarė...

Graikijos miestai garsėja savo turgavietėmis

Kaip ir daugelis pasaulio prekybos centrų ir parduotuvėlių, taip ir Graikijos šalies pardavimo sektorius, turi gana didelį konkurentą – turgavietes...

Už dviračio mynimą - restorano patiekalas

Danijos sostinės Kopenhagos viešbutis Crowne Plaza savo svečiams siūlo neįprastą atrakciją – viešbutis bando įdiegti precendentų neturinčią veloenergetiką...

Graikijos tradicinės virtuvės ypatumai

Graikija garsėja tradicijų puoselėjimu, tad nekeista, kad daugelis šalies virėjų naudojasi senaisiais kulinarijos receptais. Tiesa, kulinarai sugeba juos atnaujinti ir...

Suomių patiekalai nustebino net lietuvius

Kalbant apie suomių kultūrą, daugeliui ji siejasi su pirtimis. Keista ir džiugu, kad suomiai kulinarijos pasaulį sugebėjo perkelti į pirčių erdvę. Tradicinis pirčių maistas...

Jorkšyro pudingas prašo Europos Sąjungos pagalbos

Puri, traškios plutelės tešla – štai kaip apibūdinamas vienas įžymiausių pudingų - Jorkšyro pudingas. Būtent šiam pudingui reikalinga Europos Sąjungos gynėjų pagalba...

SKAITOMIAUSIOS ŽINIOS
Top Offers
KOMENTARAS
1 | 2 | 3 | 4 |
LABIAUSIAI LANKOMOS ĮMONĖS

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Darbo pasiūlumai | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2019 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2019 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10262513sec.