airBaltic didina vasaros skrydžių skaičių

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ nuo birželio didina skrydžių į Varšuvą, Gdanską ir pietų Italijos miestą Barį skaičių. Bendrai „airBaltic“ vasaros sezonu iš Rygos oro uosto pasiūlys tris naujas kryptis – į Budapeštą, Gdanską ir Barį bei padidins skrydžių dažnumą į dvylika miestų.

Nuo birželio į Varšuvą „airBaltic“ skraidys 3 kartus per dieną, o į Gdanską – 6 kartus per savaitę. Nauju maršrutu į Barį, įsikūrusį Adrijos jūros pakrantėje, nuo liepos oro bendrovės lėktuvai skraidys dukart per savaitę.

„airBaltic“ jau anksčiau padidino vasaros skrydžių skaičių į Paryžių (viso 10 kartų per savaitę), Amsterdamą (11 kartų per savaitę), Atėnus (5 kartus per savaitę), Bilundą (5 kartus per savaitę), Baku (3 kartus per savaitę), Kijevą (3 kartus per dieną), Nicą (4 kartus per savaitę), Simferopolį (3 kartus per savaitę), Vasą (6 kartus per savaitę), Umeo (6 kartus per savaitę) ir Ciurichą (6 kartus per savaitę).

Taip pat nuo birželio 7 dienos „airBaltic“, bendradarbiaudama su Švedijos oro bendrove „Skyways“, keleiviams siūlys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Stokholmą ir Berlyną. Skrydžiai į Stokholmo Arlandos ir Berlyno Tegelio oro uostus vyks kasdien, išskyrus šeštadienius.

Visas skrydžių tvarkaraštis ir bilietai prieinami „airBaltic“ interneto svetainėje www.airbaltic.com ir interneto kelionių agentūroje www.airbaltictravel.com.

Šiuo metu oro bendrovė skraido į daugiau kaip 80 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Artimųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. . Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.02143812sec.