SAS vasaros sezonui pasiūlys 11 naujų maršrutų

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS paskelbė 2015 m. aviacijos vasaros sezono tvarkaraštį, kuriame - 11 naujų maršrutų, taip pat daug atnaujintų populiarių atostogų krypčių.

 

Nuo š.m. kovo 29 d. SAS palaipsniui pristatys 11 naujų maršrutų iš pagrindinių Skandinavijos oro uostų, t.y. Stokholmo, Kopenhagos ir Oslo, taip pat regioninių oro uostų Gotenburge ir Bergene.

 

“Naujausiu SAS maršrutu Stokholmas - Ryga mūsų lėktuvai keleivius pradėjo skraidinti š.m. kovo 29 d. Kita nauja kryptis, kurios nekantriai laukia daugelis keleivių - tai Stokholmas-Honkongas. Šiuo reisu pirmasis lėktuvas pakils rugsėjo mėnesį”, - teigia SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

 

Pasak jos, Skandinavijos oro linijas renkasi ne tik verslo reikalais vykstantys keleiviai, bet ir skrendantys atostogauti, todėl SAS vasaros sezono tvarkaraštyje atnaujinta daug populiarių atostogų krypčių iš pagrindinių oro uostų Skandinavijoje.

 

Tarp naujųjų krypčių iš Švedijos yra maršrutai iš Stokholmo į Ankarą, Budapeštą, Faro, Honkongą, Rygą, taip pat maršrutai iš Gotenburgo į Alaniją bei Dubliną. Danijoje keleiviams iš Kopenhagos SAS pasiūlys naujus maršrutus į Ankarą bei Edinburgą, o Norvegijoje keleiviai galės pasirinkti skrydžius dviem naujais maršrutais: Oslas - Zalcburgas ir Bergenas - Gotenburgas.

 

Kaip jau buvo minėta, vasarą SAS atnaujins skrydžius populiariomis atostogų kryptimis. Iš Stokholmo keleiviai galės pasiekti Chaniją, Kaljarį, Olbiją, Biaritzą, Palermą, Pizą, Pristiną, Bristolį, Bodo, Pulą, Boloniją, Milaną, Antaliją. Iš Goteburgo keleivius SAS skraidins į Pulą, Nicą, Atėnus, Pristiną, Alikantę bei Palmą de Maljorką.

 

Danijoje keleiviai iš Kopenhagos galės vykti atostogų į Dubrovniką, Splitą, Pulą, Montpeljė, Biaritzą, Chaniją, Salonikus, Palermą, Neapolį, Pizą, Alikantę bei Alaniją, kurią taip pat tiesiogiai galės pasiekti keleiviai iš Bilundo.

 

Iš Norvegijos vykstantys atostogautojai turės dar daugiau pasirinkimo. Iš Oslo SAS keleivius skraidins į Dubrovniką, Pulą, Olbiją, Pizą, Palermą ir Pristiną; iš Bergeno – į Splitą, Dubrovniką, Nicą, Malagą, Barseloną ir Alaniją; iš Tronheimo – į Barseloną ir Malagą; iš Stavangerio – į Splitą, Nicą, Malagą, Barseloną ir Alaniją; taip pat iš Kristiansando į Splitą.

 

Šiuo metu skrydžių bendrovė SAS tarp Lietuvos ir pagrindinių Skandinavijos oro uostų iš viso vykdo 92 skrydžius per savaitę: 38 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 26 skrydžius per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagos, taip pat 28 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo. 2015 m. vasaros sezono metu per šiuos pagrindinius Skandinavijos oro uostus SAS keleiviai patogiai galės pasiekti dar daugiau naujų ir populiarių atostogų krypčių.

 

 

 

Apie SAS:

Suformuotos 1946 m., Skandinavijos oro linijos SAS yra viena seniausių ir didžiausių Europos civilinės aviacijos bendrovių, 1997 m. tapusi viena iš tarptautinio skrydžių bendrovių aljanso „Star Alliance“ steigėjų. 1992 m. SAS tapo pirmąja užsienio skrydžių bendrove, pradėjusia reguliarius skrydžius iš Kopenhagos į Vilnių, 2004 m. - iš Palangos į Kopenhagą, o 2013 m. balandžio 1 d. atnaujino skrydžius iš Vilniaus į Stokholmą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50199199sec.