Viešbučio svečiams svarbiausia - miegas ir lova

Viešbučių rinkoje konkurencija vis didėja. Tačiau turistai vis dažniau ieško paprastų, patogių ir savitų nakvynių. Daugelis iš viešbučio reikalauja klasikinių dalykų – patogios lovos ir ramaus miego. Nepriklausomai nuo to kokiais ateities planais gyvena viešbučiai, klientai pirmenybę teiks būtent šiems dviems dalykams.

2009 m. projektas „FutureHotel - Vizijos ir ateities tobulinimas bei radikalūs sprendimai” atliko tyrimą. Apklausoje dalyvavo apie 3000 žmonių. Dalyviai išsakė savo ateities lūkesčius. Net 98% apklaustųjų pabrėžė lovos svarbą. Pusę respondentų už patogios lovos ir ramaus miego derinį mokėtų net daugiau.

Išgulėtus čiužinius apklaustieji vadino miego žudikais. 98% respondentų yra labai svarbi čiužinio kokybė. Aukštos kokybės patalynė, lovos dydis, įvairaus dydžio pagalvės yra dalykai, į kuriuos svečiai itin atkreipia dėmesį. Gana palankių vertinimų sulauktų ir nuotolinio valdymo įranga, kuri padėtų valdyti televizijos programas neišlipant iš lovos.

Klientas nenori jokių nemalonių viešbučio siurprizų – sklindantis iš gatvės kurtinantis triukšmas, baisūs kvapai arba garsiai veikiantis oro kondicionierius. Visi šie veiksniai yra itin nemalonūs viešbučio klientui.

98% respondentų tikisi gyventi švariame kambartyje. Deja, tik 1,6% respondentų mano, kad vonios kambariai yra švarūs. Daugelis apklaustųjų skundžiasi kambarių nešvarumu, bendra tualeto ir vonios sistema, mažu apšvietimu, sklindančiu kalkių kvapu.

Taigi respondentai tikisi, kad viešbučiai ne tik stengsis vaikytis naujovių, bet atsižvelgs į elementarius higienos, švaros, miego reikalavimus. Juk paprastai klientui pakanka užtikrinti patogią lovą ir ramų miegą. Juk galima taupyti kitur, tarkim kambariuose statyti mažesnes drabučių spintas. Daugiau nei trečdalis svečių pripažįsta, jog lagaminų jie visai neišpakuoja.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15487218sec.