Sankt Peterburge – Lietuviškos virtuvės savaitė

Sankt Peterburgo restorane „Marry Vanna“ sausio 31 dieną kulinariniu pristatymu prasidėjo lietuviškos virtuvės savaitė.

Kulinarinio pristatymo metu lietuviškus patiekalus gamino Lietuvos generalinis konsulas Sankt Peterburge Eitvydas Bajarūnas ir jo sutuoktinė Rita.

Restorano lankytojams buvo pasiūlyta juodos lietuviškos duonos, rūkytos mėsos, silkių su morkomis salotų, lietuviškų barščių ir vėdarų, tai pat restorane buvo papasakota apie lietuviškos virtuvės tradicijas, supažindinta su kulinarinio paveldo ypatumais.

Pradedant nuo sausio 31 dienos restorane „Marry Vanna“ visą savaitę bus galima ragauti lietuviškų patiekalų, kuriuos gamins restorano virėjai.

Sankt Peterburge jau kuris laikas veikia lietuviški restoranai „Tri peskaria“ ir „Gintaras“, kuriuose galima pasigardžiuoti lietuviškais cepelinais, „Žemaičių“ blynais ir kitais tradiciniais nacionaliniais patiekalais. Jau įprasta, kad Sankt Peterburgo parduotuvėse galima rasti lietuviškų mėsos ir pieno gaminių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2330029sec.