Šiaulių turizmo informacijos centras kviečia į nemokamas ekskursijas

VšĮ Šiaulių turizmo informacijos centras Pasaulinės turizmo dienos proga KVIEČIA Į NEMOKAMAS ekskursijas pėstute po Šiaulius, po Vijolių entomologinį draustinį ir Gubernijos biosferos poligoną, autobusu- „MIESTO GYVENIMAS IR JO UŽKULISIAI“.

· Rugsėjo 23 d. (antradienį) 15 val. nemokama ekskursija - „ŽMONĖS IR ŠIAULIAI“. Sužinosite ką slepia Aušros alėja, susipažinsite su Šiaulių miesto šviesuoliais.

· Rugsėjo 24 d. (trečiadienį) 14 val.nemokama ekskursija - „ŠIAULIAI EŽERŲ SLĖNYJE“.

· Rugsėjo 25 d. (ketvirtadienį) 14 val.Nemokamos ekskursijos metu sužinosite kuo ypatinga „ŠIAULIŲ GYVENVIETĖS ISTORIJA“.

· Rugsėjo 26 d. (penktadienį) 16 val.nemokama ekskursija - „ŠIAULIŲ ŠV. PETRO IR PAULIAUS PARAPIJA“.

· Rugsėjo 27 d. (šeštadienį) 10 val.nemokama ekskursija autobusu ekologijos tema - „MIESTO GYVENIMAS IR JO UŽKULISIAI“.Aplankysime Šiaulių miesto nuotekų valymo įrenginius, apskrities sąvartyną, būsimos pavojingų atliekų deginimo įmonės statybos vietą. Apie gamtines vertybes ir Aukštrakių komplekso problemas pasakos gamtosaugininkai Kastytis Čechavičius, Darius Ramančionis, Vidmantas Lopeta.

· Rugsėjo 27 dieną (šeštadienį)Šiaulių gamtos ir kultūros paveldo apsaugos klubas „AUKURAS“ visus kviečia į pažintinę IŠVYKĄ PĖSČIOMIS PO VIJOLIŲ ENTOMOLOGINĮ DRAUSTINĮ IR GUBERNIJOS BIOSFEROS POLIGONĄ.Apsirengti pagal oro sąlygas, rekomenduojama turėti neperšlampamą avalinę, maisto ir gerti visai dienai. Keliausime apie 6 valandas (~8 km.). Renkamės iki 8.30 val. Šiaulių Medelyno autobusų žiede. Apie išvyką teirautis ir registruotis tel. 8-68612612 arba el. paštu: [email protected]

 

Iki susitikimo...

Būtina išankstinė registracija!

Informacija tel. 8 – 41 52 31 10, [email protected]

VšĮ Šiaulių turizmo informacijos centras (Vilniaus g. 213)

Smulkesnė informacija: tic.siauliai.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19764304sec.