Mūsų odisėja sveikino gidus ir konkurso Įdomiausi Lietuvos taškeliai dalyvius

Pasaulinės Turizmo dienos proga kelionių organizatorius “Mūsų odisėja” surengė dvi nemokamas ekskursijas: 12 val. “Kauno senamiestis su Monika, Žymante, Rasa, Juliumi ir Pranu” bei 15 val. “Politinio gyvenimo desertas” Kauno Istorinėje Prezidentūroje. Į šventines ekskursijas susirinko turizmo srities specialistai bei kauniečiai. Po ekskursijų Kauno Istorinės Prezidentūros salėje buvo pagerbti “senieji” ir jaunieji gidai bei konkurso “Įdomiausi Lietuvos taškeliai” nugalėtojai. Šiame konkurse dalyvavo net 37 Lietuvos įdomybių žinovai, kurie pritaškavo Lietuvos žemėlapį skersai-išilgai, na o nugalėtojais tapo:

I vietos laimėtoja Olga Ramneskaja, pasiūliusi į lankomus objektus įtraukti Kaišiadorių rajono perlą – Paparčius;

II vietos laimėtojai Nijolė ir Bronius Kavolieliai, pasiūlę stebuklingą šaltinėlį Utenos rajone ir grafienės Tiškevičienės skulptūrą Raudondvario bažnyčioje;

III vietos laimėtojas Aurelijus Danišauskas, pasiūlęs į ekskursijų maršrutus įtraukti Rubikių miestelyje esančią senąją plytinę, kurioje dirbo dar jo senelis.

Specialiu prizu apdovanota ir aktyviausia konkurso dalyvė gidė Sigutė Grigaliūnienė, pasiūliusi daugiausiai taškelių, net 21.

Dėkojame visiems šio renginio rėmėjams, dalyviams ir siūlome iš karto pradėti naują turistinį sezoną, nes naujos ekskursijos jau laukia jūsų.

Informacija tel.: 8 37 207879, mob.: 8 698 03091, www.musuodiseja.lt, el.p: [email protected]


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.28648186sec.