Kodėl žmonės lėktuvuose renkasi pomidorų sultis?

Lėktuvuose kur kas dažniau užsisakoma pomidorų sulčių gėrimo, nei įprastose maitinimo įstaigose – kodėl? Šiais duomenimis itin susidomėjo bavarų mokslininkai. Atrodo, kad pomidorų sulčių skoniui didžiulės įtakos turi žemas atmosferos slėgis.

Tyrimais buvo nustatyta, kad apskritai, pomidorų sultys yra vertinamos neigiamai. Tuo tarpu lėktuve pomidorų sulčių kvapas yra saldus, padedantis nusiraminti.

Testavimas buvo atliktas Airbus A310 lėktuve, žemo slėgio kameroje buvo imituojamos skrydžio sąlygos.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Geriausia iš Italijos Jūrmalos paplūdimyje Baltic Beach Hotel & SPA
Vakaro šou ves šoumenas iš Italijos! Neribotas itališkų patiekalų bufetas ir gyva muzika saulėlydžio fone. Rezervuok jau dabar – vietų skaičius | Žiūrėti daugiau
55 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.70931196sec.