Princesės Dianos pėdomis

Viena princesė be galvos, kita - liūdnai sėdi viena, dar kita šoka, o ketvirtoji - rauda. Londono Kensingtono rūmuose paslėptos net septynios princesės. Pilyje vyksta „Užburtosios pilies” paroda. Parodos organizatoriai garsūs dizaineriai, įskaitant Viviane Westwood (Vivienne Westwood) ir skrybėlių meistrą Stivens Džouns (Stephen Jones). Kensingtono rūmuose gyveno ir garsioji princesė Diana.

Parodos lankytojų užduotis surasti rūmų garsenybes. Tiesa, rūmų atmosfera kiek įdomoka – aplink skamba paukščių čiauškėjimai, supa didžiuliai medžiai, tarp kurių slepiasi detektyvai, ieškantys princesių. Paroda tarsi stebuklingas, novatoriškas ir interaktyvus renginys. Lankytojai ne tik patiria daug nuotykių, bet ir susipažįsta su rūmų istorija, aplanko visas rūmų erdves: „Prarastos vaikystės kambarį”, „Karališkų vargų kambarį” ir kt. Parodoje nerasite įprastų paaiškinimų. Visose rūmų patalpose vyrauja slaptumas ir klasta.

„Miegančios princesės kambaryje” ilsisi mažoji princesė Viktorija – moteris, kuri 19 a. tapo viena iš galingiausių pasaulio žmonių. Mažoji princesė vaikystėje buvo nelaiminga, nes negalėjo žaisti su kitais vaikais. Parodoje galima išvysti raudančią karalienę Mary – rauda, nes gyvenime negalėjo patirti motinystės džiaugsmo. Tačiau daugelis lankytojų ieško populiariosios princesės Dianos. Be abejo atidieji lankytoją ją čia ras. 

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15336514sec.