Kuo turistams patrauklus Turkijos Bodrumo miestas?

Dažnas gyventojas yra pabuvojęs Turkijoje. Tai universali šalis, leidžianti mėgautis ne tik poilsiu paplūdimiuose, bet taip pat vykti į įvairaus pobūdžio ekskursijas. Vienas iš populiariausių Turkijos kurortų yra Bodrumas. Kasmet ten vyksta vis daugiau gyventojų.

Bodrumas yra populiarus kurortinis miestas. Kurortas vilioja turistus savo puikiu oru, gražiu gamtovaizdžiu, jachtų prieplaukia bei nuostabiomis įlankomis. Miesto uoste švartuojasi žinomiausi kruiziniai laivai: Discovery Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Azamara Cruises ir Wind Star Cruises.

Dažnas turistas stengiasi apsilankyti Bodrumo pilyje. Seniau ši pilis buvusi svarbiausias gynybinis pastatas. Pilis pastatyta 15 amžiaus pradžioje. Kitas turistų mėgstamas miesto objektas - Povandeninis archeologijos muziejus. Tai didžiausias Turkijos muziejus. Muziejuju eksponuojamos rekonstruotos laivų nuolaužos, kurios leidžia pažvelgti į miesto praeitį.

Netoli Bodrumo miesto yra įsikūrusios turistinės kaimo sodybos, pavyzdžiui, sodyba Mazi, kuri garsėja itin švaraus vandens telkiniais.

 

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16291404sec.