Nauja airBaltic paslauga 11 kilometrų aukštyje

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ pirmoji pasaulyje oro bendrovė, kuri skrydžio metu savo keleiviams pasiūlys rožių.

Oro bendrovės viceprezidento ir generalinio direktoriaus Lietuvoje Tado Vizgirdos teigimu, idėja siūlyti gėles skrydžio metu kilo tuomet, kai vienas keleivis paprašė lėktuve įteikti gėlių jo mylimam žmogui.

„Lietuviai dažnai kaip dovaną pasirenka gėles, tad ši naujovė turėtų patikti mūsų keleiviams. Tai puikus būdas praskaidrinti artimo žmogaus nuotaiką ar pasveikinti gimtadienio proga, o gal net ir pasipiršti skrydžio metu“, – sakė T. Vizgirda.

Iš anksto užsisakyti rožių puokštę, kurią lėktuvui pakilus reikiamam asmeniui įteiktų skrydžio palydovai ar pats keleivis, galima nuo birželio pradžios „airBaltic“ internetinėje parduotuvėje http://www.airbalticoutlet.com/. Septynių rožių puokštė kainuos 20 eurų (69 litus). Gėlių užsakyti galima ir patiems nevykstant lėktuvu – tokiu būdu maloniai nustebinant artimąjį.

Oro bendrovės parduotuvė internete yra antra pagal dydį Baltijos šalyse. Joje siūloma viskas, ko žmogui reikia kelionei – nuo skrydžio bilietų, viešbučio rezervavimo, draudimo iki akinių nuo saulės, jei, pavyzdžiui, vykstama į kurortą.

„airBaltic“ šiemet gavo „The Euro annie“ apdovanojimų prizą už didžiausią naujų skrydžių maršrutų plėtrą. Oro bendrovė 2010 metų vasaros skrydžių sezono metu pasiūlė 27 reisais daugiau nei praėjusių metų vasarą ir šiuo metu siūlo daugiau kaip 100 skrydžių krypčių į Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus.

 

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 


airBaltic
,

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26862288sec.