«Ryanair» iš Kauno skraidins į Vakarų Airiją

Aviakompanija „Ryanair" keliaujantiems iš Kauno oro uosto pavasarį pasiūlys naują maršrutą į Noką. Skrydžius į Vakarų Airijoje esantį miestą planuojama pradėti kitų metų balandžio 3 dieną.
Aviakompanijos atstovų teigimu, pradėti skrydžius į Noką nuspręsta Airijos vyriausybei priėmus sprendimą nuo 2014 m. balandžio sumažinti kelionių šioje šalyje mokesčius. Skrydžiai iš Kauno į Vakarų Airijos miestą bus vykdomi vieną kartą per savaitę - ketvirtadieniais.

Nokas yra vakarinėje Airijos dalyje, netoli Golvėjaus, Slaigo bei Vestporto miestų, apie 200 kilometrų nutolęs nuo sostinės Dublino. Šis miestas - tai puiki pradinė stotelė, planuojantiems keliauti po smaragdiniais kraštovaizdžiais garsėjančią vakarinę šalies pakrantę.

„Vakarų pakrantė - viena gražiausių Airijos vietovių, kurią tikrai verta aplankyti, todėl mes labai džiaugiamės galėdami savo keleiviams pasiūlyti šį naują maršrutą. Bilietus į Noką aviakompanijos svetainėje bus galima įsigyti jau nuo lapkričio 1 d. Tai jau antra airiška kryptis, kurią mes siūlome iš Kauno oro uosto", - sako „Ryanair" pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Elina Hakkarainen.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30764484sec.