Rotušės aikštėje vyks Trijų karalių šventė

Kauno tautinės kultūras centras rengia tradicinę miesto šventę „Trys karaliai atvažiavo - visas svietas uždainavo" ir kviečia Kauno miesto bendruomenę sausio 6 dieną pasitikti Tris karalius. Eisenos pradžia - 17.30 val., koncertas Rotušės aikštėje prasidės 18.30 val.

Šventės rengėjai šiais metais vėl žada įspūdingo dydžio Trijų Karalių lėles, kurias tradiciškai lydės persirengėlių svita, nešina žibintais. Eiseną nuo Daukanto gatvės fontano eglės Laisvės alėja, Vilniaus gatve prakartėlės link ves Angelas, nešinas kelrode žvaigžde.

Prie miesto eglutės Rotušės aikštėje Tris karalius ir jų palydą pasitiks Šeimininkas ir Šeimininkė, kurie paskelbs, kad jau baigėsi svečiavimosi ir linksmybių laikas, kvies susirinkusiuosius dainuoti, šokti, primins, kad jau metas nupuošti Kalėdų eglutes, vėl kibti į darbus.

Aikštėje koncertuos folkloro ansambliai ,,Žaisa", ,,Kupolė" ir ,,Sodailio". Šokio su ugnimi studija ,,Ugnies valdovai" parodys išskirtinę programą. Koncertą vainikuos nuotaikinga muzikos grupė ,,Sadūnai".

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48756719sec.