Kauno oro uostas – nauja kryptis Wizz Air skrydžių žemėlapyje [1]

„Wizz Air“, didžiausia mažų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, plėsdama savo Lietuvai siūlomą žemų sąnaudų skrydžių asortimentą, žengia į Kauno oro uostą. Nuo kitų metų kovo 29 dienos avialinijų bendrovė iš Kauno į Londono Lutono oro uostą pradės skraidyti penkis kartus per savaitę.

Naująja kryptimi rinkai bus pasiūlyta 93 tūkst. sėdimų vietų. Tikimasi, kad šis naujas „Wizz Air“ maršrutas skatins aviacijos ir turizmo sektorių veiklą Lietuvoje, taip pat suteiks kauniečiams daugiau galimybių iš Kauno į Jungtinę Karalystę keliauti už mažą kainą. Bilietus iš Kauno naujausia kryptimi jau galima įsigyti bendrovės interneto svetainėje, kainos prasideda nuo 29,99 eurų*.

„Esame laimingi, skelbdami apie veiklą iš jau trečio Lietuvos oro uosto – Kauno – ir siūlydami Lietuvai dar daugiau mažų sąnaudų skrydžių, – sako Gabor Vasarhelyi, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas. – Naujas maršrutas į Londono Lutono oro uostą suteiks keleiviams iš Lietuvos daugiau galimybių pasiekti Jungtinės Karalystės sostinę, o penkių savaitinių skrydžių grafikas bus patogus tiek verslo, tiek poilsinėms kelionėms.“

Nuo pat pirmojo skrydžio iš Vilniaus 2011 metais „Wizz Air“ iš Lietuvos pervežė jau beveik 3 milijonus keleivių bei tapo pirmaujančia aviakompanija Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. Vykdydama savo įsipareigojimus Lietuvos rinkai, „Wizz Air“ neseniai į savo mažų sąnaudų skrydžių žemėlapį įtraukė ir Palangos oro uostą, o pridėjus naująją kryptį – Kauną – bendrovė iš Lietuvos iš viso siūlys 25 skrydžių kryptis į 13 valstybių.

Naujasis „Wizz Air“ maršrutas iš Kauno:

Kryptis

Dienos

Pradžia

Kainos nuo*

Londonas (Lutonas)

Antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis, šeštadienis, sekmadienis

2016 m. kovo 29 d.

29,99 EUR

 

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 65 „Airbus A320“ ir „A321“ tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 23 bazių ir siūlo 400 maršrutų, jungiančių 117 krypčių 38-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2600 aviacijos profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Finansiniais metais, kurie baigėsi 2015 m. kovo 31 d., bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 16,5 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus.

* Kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius ir privalomą rinkliavą.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 Luka 10/14/2016 16:15 Puiku, kad Wizz Air skrydžių bendrovė tobulina savo paslaugas ir įveda vis naujų naujovių bei šiuo atveju skrydžių krypčių :) Tiesa sakant, pati dažnaiusiai mėgstu išsirinkti skrydžius su https://skrendu.lt/ bendrove. Skrydžiai į Londoną man kainuoja labai pigiai, palyginus su kitomis svetainėmis, kurios siūlo žymiai brangesnes paslaugas :) Kalbant apie WIzz air, tik puikiausi atsiliepimai. Taip ir toliau!


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18129706sec.