Geriausius pasaulio viešbučius reitinguoja lankytojai

Trys pasaulinio tinklo „Amara World“ viešbučiai Turkijoje pateko į pasaulio geriausiųjų šimtuką, skelbia vienas populiariausių kelionių portalų „Holidaycheck.com“. Žinomų turizmo portalų reitinguose atsispindinti klientų nuomonė suteikia papildomos informacijos renkantis viešbučius pagal tarptautinę klasifikavimo sistemą.

„Europos viešbučių ir restoranų asociacijų konfederacija „HOTREC“ siekia sukurti klientui patogesnę vieningą viešbučių ir restoranų klasifikavimo sistemą. Prie „HOTREC“ veikianti „Hotelstars Union“ (HSU) sudarė unifikuotą klasifikavimo sistemą Europai – jau vienuolika šalių tapo jos narėmis, tarp jų ir Lietuva, o dar keturios šalys pateikė prašymus priimti“, – sakė Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė.

Pasak E. Šiškauskienės, sistema, pagal kurią planuojama suvienodinti reikalavimus viešbučiams per du-tris metus, susidomėjimo sulaukė ir už Europos ribų.

„Tokios šalys kaip Turkija, Izraelis labai domisi galimybėmis prisijungti, tačiau suderinti šalių standartus prireiks laiko. Tačiau tai daryti verta, kadangi ekspertų griežtai prižiūrima klasifikavimo sistema klientui leis tiksliau pasirinkti poreikius atitinkantį viešutį. O jį pasirinkus taip pat labai pravartu pasidomėti populiariausių turizmo portalų skelbiamais viešbučių reitingais bei sužinoti viešbučiuose jau buvusių poilsiautojų nuomonę“, – sakė E.Šiškauskienė.

Tai atskleidžia ir viešbučių reitingai internete. Vieno populiariausių kelionių portalų „Holidaycheck.com“ lankytojų nuomone, net trys „Tez Tour“ įmonių grupei priklausančio „Amara World“ viešbučiai verti geriausių pasaulyje vardo. „Amara Beach Resort 5*“ tokį įvertinimą pelnė jau septintus metus iš eilės, „Amara Dolce Vita 5*“ – trečią kartą, o „Amara Wing Resort 5*“ – antrą kartą.

Pagyrų minėtiems viešbučiams negailėjo ir įtakingas kelionių ir viešbučių paieškos portalas „TripAdvisor.com“, jiems taip pat įteikta „Zoover Recommendation“ premija, reiškianti portale „Zoover.com“ publikuotų atsiliepimų ir rekomendacijų sumą. Šiemet „Amara World“ tinklo viešbučiai ypatingo pasisekimo sulaukė ir tarp rytinių mūsų kaimynių: geriausiųjų vardą viešbučiams „Amara Dolce Vita 5*“ ir „Amara Club Marine 5*“ suteikė vieno didžiausių ir labiausiai lankomų turizmo sektoriaus portalų Rusijoje bei NVS šalyse „Tophotels.ru“ lankytojai.

„Tradicinis geriausių viešbučių šimtukas, kasmet nubrėžiantis atostogų gaires aukščiausios kokybės aptarnavimui pirmenybę teikiantiems keliautojams, sudaromas iš viešbučių klientų atsiliepimų bei portalų lankytojų rekomendacijų. Todėl jis leidžia klientui aiškiau įsivaizduoti, kas laukia pasirinktoje poilsio vietoje“, – teigė Inga Aukštuolytė, „Tez Tour Lietuvoje“ rinkodaros ir viešųjų ryšių skyriaus vadovė.

Daugkartinius viešbučių įvertinimus, atsispindinčius turizmo portaluose, patvirtina ir didelis kasmet sugrįžtančių į tą patį viešbutį poilsiautojų skaičius. Paskutiniais duomenimis, dar kartą viešbutyje „Amara Dolce Vita 5*“ apsistoja apie 35 procentų poilsiautojų, kurie gali mėgautis visais Viduržemio jūros regiono malonumais, išskirtiniu aptarnavimu ir įvairiausiomis pramogomis, pradedant nardymu ir baigiant jodinėjimu.

Į „Amara Beach Resort 5*“ mielai grįžta net 65 procentai jau anksčiau čia apsistojusių, o 60 procentų lankytojų pakartotinai renkasi „Amara Wing Resort 5*“. Į „Amara Club Marine 5*“, aukščiausios klasės atostogų miestelį prie Kemero, įsikūrusio jūros, pušynų ir Tauro kalnų apsuptyje, vėl sugrįžta apie 15 procentų klientų. Tai vienas svarbiausių kliento pasitenkinimo ir viešbučio teikiamų paslaugų kokybės įrodymų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48298693sec.