Stambule atidarytas senovinis viešbutis Pera Palace

Šių metų rugsėjo 9 dieną po dvejus su puse metų trukusių remonto darbų savo duris vėl atvėrė viešbutis Pera Palace, - vienas iš pastebimiausių Stambulo architektūros paminklų.

Atidarymo proga surengtoje spaudos konferencijoje, vykusioje Bejoglu viešbutyje, vyriausioji valdytoja Pinar Kartal Timer teigė, kad atliekant remonto darbus ypač didelis dėmesys buvo skirtas architektūrinėms detalėms. Kiekvienas akcentas, pradedant grindimis ir baigiant fasado detalėmis, restauruotas ypač rūpestingai. Buvo stengtasi išlaikyti senąjį viešbučio stilių ir aurą.

Viešbutyje Pera Palace susijungia komfortas ir puošnumas: „Mes sujungėme kelis architektūros stilius – rytus ir vakarus - į vieną. Pera Palace istorija yra sena – per 120 veiklos metų viešbutis priėmė daug garbingų svečių, valstybės veikėjų, aukšto rango politikų. Pas mus kambarius rezervuoja svečiai iš Prancūzijos, Italijos ir Anglijos. Pera Palace Hotel pagrindinė koncepcija ir tikslas yra populiarinti Turkijos turizmą pasaulinėje rinkoje,“ pasakoja Pinar Kartal Timer.

Viešbutis veika nuo 1892 metų. Pera Palace yra 115 kambarių, restoranas, kepykla, treniruoklių salė, baseinas, spa centras ir konferencijų salės. Restauracijos darbai kainavo 23 milijonus eurų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1696949sec.