Flamenko aistros galia

Tai vienas populiariausių spektaklių visoje Ispanijoje, pritraukiantis daugiau nei milijoną žiūrovų ne tik Ispanijoje. Vienoje iš flamenko salių Barselonoje ( Santa Suzanoje) šis spektaklis karaliauja scenoje jau dešimtus metus!

Flamenko aistros galia – tai spektaklis, kuris veda žiūrovą įspūdingu Ispanijos kultūros ir šokio tradicijų keliu. Karštas kraujas ir ispaniškas temperamentas sukuria ypatingą atmosferą, kurioje žiūrovas tiesiog virpa iš jaudulio, išgyvendamas tikrą šokio ir nuotaikų dramą. Kulminacija pasiekiama, kai greitas batų kulniukų kaukšėjimas sukuria muziką.

Spektaklis apkeliavo tokias Europos šalis kaip Belgija, Prancūzija, Italija, Lenkija, Ukraina, Čekija. Visur nepertraukiamais plojimais žiūrovai dar ilgai nenorėdavo paleisti šokėjų iš scenos.

Flamenko aistros galia – tai spektaklis, kuriam vadovauja Jose Leon’as, pats greičiausias pasaulyje flamenko šokėjas. Prieš penkerius metus sumušęs net 2 ankstenius pasaulio rekordus, jis tapo greičiausiu, kaukšinčiu kulnais per minutę ir per sekundę! Paprasta akimi nesuskaičiuosi! 1068 kaukštelėjimai kulnais per minutę! 27 kaukštelėjimai per sekundę! Neįtikėtina!! Beje, Jose Leon’as – tai vienintelis flamenko šokėjas, kuris kaukši ne tik kulnais bet ir pirštų galais!

Jose Leon’as gimė Kordobos mieste, Ispanijoje. Flamenko ir klasikinio šokio studiją pradėjo nuo ketverių metų pas garsiausius flamenko mokytojus, įvairių nacionalinių premijų laureatus: Ana Rodriguez, Concha Calero, Mario Maya, Matilde Coral, Manolo Marin, Mariquilla ir kt. Būdamas 10 – ties tęsė flamenko studijas Sevilijoje ir Granadoje, o 12 – os jau pristatė savo pirmą spektaklį, po kurio kritikai jam išpranašavo daug žadančią flamenko šokėjo ateitį. 14 – os įkūrė savo šokio mokyklą, kurioje vienu metu mokėsi net 250 mokinių. Nuolatos dalyvavo pačiuose prestižiškiausiuose flamenko konkursuose, užimdamas pirmąsias vietas. Vėliau, demonstruodamas savo sukurtus spektaklius, apkeliavo visas garsiausias Ispanijos miestų sales.

Šokėjas su spektakliu taip pat dalyvavo pačiose populiariausiose ir didžiausius reitingus turinčiose Ispanijos, Italijos, Lenkijos, Čekijos, bei Ukrainos TV programose.

Pagaliau Flamenko aistros galia Vilniuje! Ir tik vieną dieną! Tai nepakartojama galimybė pasijusti Ispanijoje, neišvykus iš Lietuvos! Ispaniškas karštis ir temperamentas gruodžio 7 dieną sušildys visų atėjusių širdis! To tiesiog negali nepamatyti!

Spektaklis vyks Kongresų rūmuose. Bilietus platina www.bilietai.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16072297sec.