Susipažink su geriausiomis Vokietijos geležinkelio stotimis

Vokietijos labiausiai vertinama geležinkelio stotis yra Tūringeno regione, sostinėje Erfurte ir mažame žemutinės Saksonijos miestelyje Uelzen. Šiuos rezultatus įrodo įvykęs konkursas „2009 geriausia geležinkelio stotis“ (Bahnhof des Jahres 2009). Erfurtas laimėjo kategorijoje kur dalyvavo didieji miestai. Tarp mažesniųjų geležinkelio stočių – Uelzen.

Ekspertai įvertino informacines sistemas ir paslaugų katalogą, kasų bilietų pardavimo paslaugas, taip pat švarumą, infrastruktūrą ir viešojo miesto transporto sistemą. Svarbus vaidmuo tenka bendrai atmosferai - saugumui, patogumui ir komfortui.

Erfurto stotis po modernizavimo, kuris truko septynerius metus, išlaikė savo istorinę išvaizdą. Žiuri ypač atkreipė dėmesį į geležinkelio stočių populiarumą, taip pat į galimybę pavirsti visuomenės kultūros centru. Uelzen geležinkelių stotis pritraukia klientus savo unikaliais elementais.

Praėjusiais metais geriausiomis geležinkelio stotimis tapo Karslrūres ir Šverīnas geležinkelio stotys. Tarp laimėtojų minimos ir Berlīnes, Manhaimas, Hanoveras, Hamburgas-Dammtoras geležinkelio stotys, taip pat Landsbergas, Oberstdorfas, Weimāras ir Ljūbbenas geležinkelio stotys.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21003509sec.