Vokietijos įdomiausieji muziejai siūlo pasivaišinti dešrelėmis ir garstyčiomis

Niekas neabejoja, kad Vokietijoje yra daug meno, istorijos ir mokslo muziejų. Tačiau Vokietija tikina, kad kai kurie muziejai yra tiesiog unikalūs.

Miniatiūrinė stebūklų šalis (viena iš labiausiai lankomų turistinių Hamburgo vietų) siūlo pasigrožėti minimodeliais - mažo dydžio futbolo aikšte, Skandinavijos sniegu, Laukiniais vakarais su kaubojais ir kitais smulkučiais modeliais. Visų modelių išvaizda yra nepriekaištinga. Svetainės komentarai įrodo, kad muziejus yra itin populiarus.

2009 m rugpjūčio mėn. duris atvėrė Vokietijos dešrelių Currywurst muziejus. Muziejus pristato dešrelių Currywurst istoriją, gamybos ir platinimo būdus. Currywurst yra vienas iš šiuolaikinių vokiečių nacionalinių patiekalų.

Kitas maisto muziejus yra Garstyčių muziejus (Vokietijos mieste Bautzen). Čia nuo 1866 metų buvo auginamos pačios populiariausios Vokietijos garstyčios - Bautz'ner. Kasmet jų parduodama daugiau nei 10 mln kilogramų.

Tuo tarpu Štutgardo Porsche muziejus kviečiai apsilankyti automobilių ir prabangos mėgėjus. Muziejus įkurtas 2009 m. pradžioje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20226812sec.