Novaturas sieks laužyti lietuvių stereotipus

Kelionių organizatorius Novaturas siekia panaikinti dar gajus mūsų šalyje stereotipus, dėl kurių lietuviai nesiryžta keliauti, ir pradeda vykdyti projektą, kurio metu dar nekeliavusiems žmonėms suteiks galimybę praleisti savaitę užsienyje. Šio projekto tikslas – skatinti lietuvius keliauti į užsienio šalis ir tokiu būdu plėsti mūsų visuomenės akiratį.

Statistikos departamento duomenimis, pernai tik apie 7 proc. lietuvių išvyko į užsienį per poilsinių kelionių organizatorius. „Praėjusiais metais ilsėjosi svetur mažiau nei dešimtadalis lietuvių, o tai – labai mažas skaičius palyginus su kitomis Europos valstybėmis. Akivaizdu, kad vis dar didelė dalis lietuvių nė karto nubuvo išvykę už Lietuvos ribų. Manome, kad taip yra dėl mūsų šalyje įsitvirtinusių įvairiausių stereotipų, kurių dauguma susiję su kitokios aplinkos, kalbos barjero baimėmis, įsitikinimu, kad keliauti – labai brangu. Mūsų projekto tikslas – paneigti šiuos įsitikinimus ir įrodyti, kad keliauti yra paprasta ir smagu“, – sako kelionių organizatoriaus „Novaturas“ marketingo ir viešųjų ryšių direktorė Brigita Sabaliauskaitė.

Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ projektas “Dar nekeliavęs”, skirtas niekada nekeliavusiems žmonėms, startuos šių metų birželio 2 d. Projekto metu dar niekuomet nekeliavę Lietuvos gyventojai galės „Novaturo“ internetinėje svetainėje rašyti savo istorijas ir argumentuoti, kodėl būtent jie turi išvykti į kelionę. Akcijos metu kompetentinga komisija kiekvieną savaitę atrinks 10 labiausiai įtikinamų istorijų ir jų autoriams skirs kelionę į užsienį. Komisijos nariais mielai sutiko tapti žurnalistas H. Vaitiekūnas, TV laidų vedėja gydytoja I. Pivoriūnienė, televizijos “Tango TV”, žurnalo “Panelė”, dienraščio “15min” atstovai bei kiti keliauti mėgstantys žmonės.

Nuo š.m. birželio 2 d. taip pat prasidės bendras „Tango TV“, „Novaturo“ bei „Be tabu“ projektas – kelionių realybės šou „Pirmas kartas“, kurio metu bus pristatomi pirmą kartą keliaujančių žmonių įspūdžiai iš Kemero, Kosta Bravos, Kretos ir Rimini. Valandos trukmės laidos „Pirmas kartas“ bus rodomos per „Tango TV“ darbo dienomis, 22.00 val.

UAB „Novaturas“ rinkoje veikia nuo 1999 m. Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ dukterinės įmonės nuo 2001 m. veikia Latvijoje, nuo 2004 m. – Estijoje, nuo 2008 m. – Rumunijoje.

Daugiau informacijos:

Brigita Sabaliauskaitė

Marketingo ir viešųjų ryšių direktorė

Kelionių organizatorius „Novaturas“

tel.  + 370 (37) 75 10 42

mob. tel.  + 370 (687) 90704

el. paštas: [email protected]

Kretoje ilsesis vienas iš laimėtojių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30668712sec.