Lietuviams – perpus pigesnės egzotinės kelionės iš Londono

Kelionių organizatorius „Ekelionės“, sudaręs sutartis su Jungtinės Karalystės turizmo operatoriais, pradeda Lietuvoje siūlyti iki 50 proc. pigesnes egzotines keliones nei įprastai pardavinėjama Lietuvoje.

„Iki šiol tokios egzotiškos šalys, kaip Kuba, Dominyka, Kenija, Meksika, Tanzanija, Indijos vandenyno ir Karibų salos Lietuvos keliautojams buvo sunkiai įperkamos – išvyka savaitei kainuodavo nuo 5000 litų vienam asmeniui. Mums pavyko pasiekti susitarimų su partneriais Jungtinėje Karalystėje ir dabar, keliaujant per Londoną, minėtus kraštus galima pasiekti jau nuo 2800 litų vienam asmeniui“, - teigė „Ekelionės“ direktorė Laura Mineikytė.

Kelionių organizatorius „Ekelionės“, suradusi gerokai pigesnių egzotinių kelionių iš Londono, nutarė sujungti skrydžius iš Lietuvos į Jungtinės Karalystės sostinę ir pasiūlyti keliautojams pigesnę galimybę pažinti tolimus kraštus. Agentūros darbuotojai sukūrė specialius paketus, pagal kuriuos į Londoną vykstama reisiniais pigiais skrydžiais, o Londone netrukus persėdama į užsakomąjį tiesioginį skrydį į pasirinktą tolimą šalį.

„Jaučiame, kad didžioji dalis Lietuvos keliautojų jau po antrą ar trečią kartą vyksta į tradicines poilsio vietas tapusias šalis Turkiją, Egiptą ir nuolat ieško naujų sprendimų savo poilsiui. Kadangi Lietuva yra maža rinka, nuolatiniams užsakomiesiems tiesioginiams skrydžiams nepakanka turistų srauto, todėl išvykos į egzotines šalis yra labai brangios, daugeliui neįperkamos. Todėl nutarėme žengti į šią nišą, siūlydami turistams atrasti tolimesnius kraštus“, - komentavo L.Mineikytė.

Dar viena naujovė, kurią kartu su partneriais paruošė šis kelionių organizatorius – slidinėjimas konkurencingomis kainomis Italijoje – aktyvus poilsis ValdiFiemme, ValdiFassa, Cervinia, Vialattea, Livigno bei Prancūzijoje - La Foret ir Blanche kainuos nuo 1300 Lt, skrendant aviakompanija “Wizzair” iš Vilniaus. Ir pirmą kartą Lietuvoje organizuojamas tiesioginis skrydis į Austriją, Zalcburgą - Zillertal, Solden, Kitzbuehel, Ischgl kurortus, kur kainos prasideda nuo1700 Lt.

Kelionių organizatorius “Ekelionės” savo veiklą pradėjo 2011 m. Bendrovę įkūrė 15 metų kelionių organizavimo ir rinkodaros srityje patirtį turinti profesionalų komanda. Sparčiai auganti įmonė bendradarbiauja su didžiausiais Lietuvoje kelionių organizatoriais “Novaturas” ir “TezTour” bei turi apie 30 partnerių daugiau nei 20 užsienio šalių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.8501842sec.