Ryanair pristatė žiemos sezono skrydžius iš Kauno oro uosto

Aviakompanija „Ryanair" 2013-2014 metų žiemos sezonu skrydžius iš Kauno oro uosto planuoja vykdyti 8 kryptimis.
Šaltuoju sezonu ir toliau bus tęsiami du tiesioginiai skrydžiai vasaros kryptimis - į Sardinijos ir Kipro salas. Taip pat atnaujinami skrydžiai Oslo Rygės bei Londono Lutono kryptimis, kurių nebuvo praėjusį žiemos sezoną, dažniau lėktuvai kils į Dubliną.

„Džiugu pristatyti 2013 - 2014 metų žiemos sezono metu planuojamus skrydžius iš Kauno oro uosto. Skrydžiai bus vykdomi 8 kryptimis, tarp kurių vasaros kryptys į Sardinijos bei Kipro salas, taip pat dažniau skrydžiai bus vykdomi populiariąja Dublino kryptimi. Kauno oro uosto keleiviai turės galimybę ne tik visus metus apsilankyti saulėtose kraštuose, bet ir mėgautis trumpomis savaitgalio atostogomis skrendant populiariausiomis kryptimis", - sako „Ryanair" pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Elina Hakkarainen.

Žiemos sezonu iš Kauno oro uosto bendrovė „Ryanair" vykdys skrydžius į Bristolį (Didžioji Britanija), Kaljarį (Italija), Dubliną (Airiją), Frankfurto Haną (Vokietija), Londono Lutoną (Didžioji Britanija), Londono Stenstedą (Didžioji Britanija), Oslo Rygę (Norvegija) ir Pafosą (Kipras).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52227211sec.