«Wizz Air» pradėjo skraidinti iš Kauno

„Wizz Air“, didžiausia mažų sąnaudų skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, pradėjo skrydžius iš Kauno oro uosto – vidurdienį kompanijos orlaivis iš Londono Lutono oro uosto nusileido Kaune ir pažymėjo naujojo maršruto pradžią iš laikinosios sostinės. Avialinijų bendrovė iš Kauno į Londono Lutono oro uostą skraidys penkis kartus per savaitę, o per metus bus pasiūlyta daugiau nei 93 tūkst. sėdimų vietų.

„Nuo pirmojo mūsų lėktuvo pakilimo iš Vilniaus 2011 metais, jau pervežėme daugiau kaip tris milijonus keleivių. Prieš savaitę pranešėme apie maršrutų plėtrą visoje Lietuvoje bei įvykdėme pirmąjį skrydį iš Palangos oro uosto. Šiandien džiaugiamės pradėdami skrydžius iš Kauno. Tai – jau trečiasis Lietuvos oro uostas, kuriame siūlome mažų sąnaudų skrydžius į tris valstybes“, – teigia „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘s.

Iš Kauno avialinijų kompanija keliautojams siūlys dar 4 maršrutus – nuo rugsėjo 22 dienos pradedami skrydžiai į Eindhoveną, o nuo spalio 30 dienos iš Vilniaus į Kauno oro uostą perkeliami skrydžiai į Norvegijos miestus Stavangerį, Bergeną ir Olesiundą.

„Šiandien Kaunas tapo dar vienu „Wizz Air“ skrydžių tašku Lietuvoje. Kauno oro uostas jau kurį laiką laukė naujų vėjų, o su vengrų oro linijų atėjimu jų tikrai netrūks – prasiplės kelionių galimybių pasirinkimas bei dar labiau pagerės susisiekimas su Didžiąja Britanija ir lietuvių pamėgtu Londonu“, – sakė Kauno oro uosto direktorius Bruno Kaspar.

Nuo pirmojo skrydžio iš Vilniaus 2011 metais, „Wizz Air“ tapo pirmaujančia oro linijų bendrove Tarptautiniame Vilniaus oro uoste, kuriame bazuojami 4 orlaiviai bei dirba 125 darbuotojų. Per praėjusius kalendorinius metus „Wizz Air“ Lietuvoje pervežė beveik milijoną keleivių bei prisidėjo prie daugiau nei 700 darbo vietų palaikymo. Avialinijų kompanija praėjusią savaitę taip pat pradėjo skrydžius iš Palangos oro uosto.

Iš visų trijų oro uostų oro linijų bendrovė Lietuvoje siūlo jau 28 maršrutus į 14 šalių. Bilietais iš Kauno oro uosto naujausiomis „Wizz Air“ kryptimis jau galima užsisakyti wizzair.com svetainėje. Jų kainos – nuo 19,99* eurų.

Nauji „Wizz Air“ maršrutai iš Kauno oro uosto:

Kryptis

Dienos

Pradžia

Kainos nuo*

Londono Lutonas

Antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis, šeštadienis, sekmadienis

Kovo 29 d.

19,99 EUR

Eindhovenas

Ketvirtadienis, sekmadienis

Rugsėjo 22 d.

19,99 EUR

Stavangeris

Trečiadienis, sekmadienis

Spalio 30 d.

19,99 EUR

Bergenas

Pirmadienis, penktadienis

Spalio 31 d.

19,99 EUR

Olesiundas

Antradienis, šeštadienis

Lapkričio 1 d.

19,99 EUR

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 67 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 24 bazių ir siūlo 420 maršrutų, jungiančių 119 krypčių 38-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2600 aviacijos profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. 2015 metais bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 19,2 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. Aviacijos žurnalas „Air Transport World“ už pasiekimus 2015 metais bendrovę paskelbė „Metų vertingiausia aviakompanija“ (angl. „Value Airline of the Year“).

* Kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1614871sec.