Vilnius pristatytas turizmo parodoje IMEX’08 Frankfurte

Balandžio 22-24 Frankfurte vyko didžiausia Europoje konferencijų, susitikimų, verslo kelionių organizavimo paroda „IMEX‘08”. Vilniaus turizmo informacijos centras šioje parodoje pristatė sostinę, kaip miestą turintį gausius kultūros išteklius bei visas sąlygas tarptautinių konferencijų ir kitų renginių organizavimui.

Šiais metais paroda „IMEX‘08” viršijo organizatorių lūkesčius ir sulaukė rekordinio 8500 dalyvių skaičiaus. 3600 iš jų buvo specialiai į parodą pakviesti lankytojai (hosted buyers), iš kurių vis daugiau apsilanko iš tolimų kraštų (long-haul destinations). Nuo 2006 m. šis skaičius jau spėjo patrigubėti. Galbūt dėl to šiais metais Vilnius ypatingai didelio susidomėjo sulaukė išJungtinių Amerikos Valstijų atvykusių konferencijų organizatorių.

Lietuvos atstovų stendą jau penktus metus iš eilės rengė Lietuvos turizmo asociacija. Parodos dalyviai turėjo išskirtines galimybes susitikti su tarptautinių kongresų, konferencijų, verslo kelionių, specializuotų mokymų, bei įvairių renginių organizatoriais iš daugiau nei 100 šalių. Pagrindinė Lietuvos stendo tema ir akcentas buvo skirti „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009” projekto pristatymui.

Parodos IMEX’08 metu Vilniaus turizmo informacijos centras platino konferencijų turizmo katalogą „Meet with Success in Vilnius 2008”, populiarino Vilniaus konferencijų biuro svetainę http://www.vilnius-convention.lt/, pristatinėjo svarbiausią kultūrinį projektą „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009”, bei savo strateginius partnerius Lietuvos parodų ir konferencijų centrą „LITEXPO“ ir „FlyLAL – Lietuvos Avialinijas“. Užmegzta daugiau nei 100 kontaktų su konferencijų organizatoriais iš įvairių šalių. Vilniumi pradėjo domėtis organizatoriai iš tokių šalių kaip JAV, Australija, padaugėjo užklausimų iš Vokietijos, Prancūzijos, Italijos, Ispanijos bei Didžiosios Britanijos.

Parodoje taip pat savo paslaugas pristatė įmonės AIM Baltic, Delta Tours, Elit Events Baltic ir Westexpress. Stendo darbe dalyvaujantys Lietuvos konferencijų turizmo atstovai vykdydami individualius susitikimus su tiksliniais produkto pirkėjais populiarina Lietuvos išteklius, pristato konferencijų turizmo galimybes ir gerina Lietuvos, kaip konferencijų turizmo šalies įvaizdį.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19014597sec.