Lufthansa – pirmaujanti Europos aviakompanija

2009 m. prestižinį turizmo apdovajimą „World Travel Awards” pelnė Lufthansa (pirmaujanti aviakompanija Europoje).

2009 m „World Travel Awards” apdovanojimų ceremonija vyko spalio 17 d., Portugalijoje, Obidusā (Obidos). Jau antrus metus iš eilės „Lufthansa” tampa Europos pirmaujančia aviakompanija. Balsavime dalyvavo itin gausus vertintojų skaičius (jame dalyvavo daugiau nei 170.000 pramonės specialistų).

„Šis apdovanojimas yra įrodymas, kad „Lufthansa” itin rūpinasi klientais, deda didžiulias pastangas, kad užtikrintų plačiausią skrydžių tinklą, o skrydžiai būtų prieinami bet kuriam klientui,” teigia Dr. Karstens Bencs (Karsten Benz), „Lufthansa” Europos pardavimų ir paslaugų viceprezidentas. „Keleiviai įvertina „Lufthansa” „Mobility à la Carte” (kortelės ryšys) paslaugas, į kurias įeina tiek ekonominės klasės skrydžiai nuo 99 eurų, tiek verslo klasės paslaugos.

Nepriklausomai nuo paslaugų kainų, „Lufthansa” savo klientams siūlo puikų aptarnavimą į beveik 80 šalių”

Šiandieninis „World Travel Awards” apdovanojimas padeda tobulinti pasaulio turizmo industriją. Pagal „Wall Street Journal” šis apdovanojimas yra tarsi „kelionės pramonių Oskaras”.

Apdovanijimas „World Travel Awards” buvo sukurtas 1993 metais. Juo siekiama įvertinti pasaulio kelionių ir turizmo pramonės lyderius. Šiuo apdovanojimu, kelionių ekspertai siekia užtikrinant turizmo pramonės kokybę ir taip pat padeda keleiviui išsirinkti geriausias paslaugas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59495711sec.