Greitu laiku Berlyne prasidės 7 Tarptautinis smėlio skulptūrų festivalis

Visai netoli centrinės Berlyno geležinkelio stoties esančioje uosto baseino teritorijoje Humbolthafene (Humboldthafen) greitu laiku įsivyraus smėlių skulptūrų meno ir paplūdimo atmosfera. Į 7-ąjį Tarptautinį smėlio skulptūrų festivalį ir tuo pačiu metų vykstantį 2 USF (United Sand Festival) World Double Championship atvyksta nemažai smėlio skulptorių.

5000 m² laukymėje savo meistriškumą rodys 10 žinomų skulptorių porų. Skulptoriai sukuria įspūdingas, – net iki 6 metrų aukščio – skulptūras demonstruodami savo vaizduotės turtingumą. Šių metų moto – "Ateities miestas ". Skulptoriai suvienys savo jėgas vienai bendrai skulptūrai, kuri turėtų siekti 8 metrų aukštį ir sužavėti savo originalumu. Fantazijai nėra ribų. Žinoma, visi lankytojami taip pat raginami imti į rankas kibirus ir kastuvą ir kurti skulptūras, pavyzdžiui, per seminarus, kuriuos ves profesionalūs skulptoriai.

Sandsation lankytojai laukiami nuobirželio 7 iki rugpjūčio 30 dienos. Čia bus galima pasidžiaugti paplūdimio atmosfera, kurti, degintis saulėje, žaisti ir patirti daug įdomių dalykų.

Smulkesnė informacija: www.sandsation.com

Foto: sandsation.com


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17050791sec.