Kaune vykusios Tarptautinės Hanzos dienos pripažintos geriausiu 2011 metų kultūros turizmo projektu

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos (VTD) devintą kartą paskelbė konkurso „Sėkmingiausias metų turizmo projektas" nugalėtojus. Šis konkursas - svarbiausias turizmo sektoriaus renginys, kurio kasmet laukia visi, dirbantys šioje srityje.

Šiemet Kaune vykusios tarptautinės Hanzos dienos buvo pripažintos geriausiu 2011 metų kultūros turizmo projektu. Nugalėtojai buvo paskelbti net dvylikoje nominacijų.

Konkursu VTD siekia kuo plačiau paskleisti žinią apie turizmo žmonių nuveiktus darbus, pasidžiaugti inovacijomis, iniciatyvomis ir pagerbti ypatingai nusipelniusius bei maloniai nustebinusius propaguojant Lietuvos turizmą, priimant šalies svečius bei skatinant keliauti ir geriau pažinti savo kraštą, pristatant regionų išskirtinumus, kultūrą ir istoriją.

„Metams baigiantis tikrai turime kuo džiaugtis ir didžiuotis. Tai - ne tik vis augantys ir gerėjantys rodikliai, bet ir nepailstantys turizmo sektoriaus žmonės, kurių iniciatyva, energija ir optimizmas skatina dar labiau stengtis ir dirbti drauge. Šiais metais sulaukėme net daugiau nei 100 teikimų dvylikai nominacijų. Iš tokios gausos nebuvo lengva atrinkti pačius geriausius, tačiau kiekvienas nugalėtojas tikrai vertas vadintis metų sėkmingiausiu", - konkurso populiarumu džiaugėsi VTD direktorė dr. Raimonda Balnienė.

Pasiūlymus konkursui „Sėkmingiausias 2011 metų turizmo projektas" teikė šalies savivaldybės, valdžios institucijos, turizmo verslo asociacijos, gidų bei žurnalistų ir leidėjų sąjungos ir turizmo informacijos centrai.

Šiais metais vertinimo komisija, sudaryta iš turizmo verslo asociacijų bei turizmo valdžios atstovų, rinko sėkmingiausiai dirbusias turistų apgyvendinimo, maitinimo, aktyvaus laisvalaikio vietas, kaimo turizmo sodybas, geriausius kelionių į Lietuvą ir po Lietuvą rengėjus, savo veikla išsiskyrusius turizmo informacijos centrus Lietuvoje. Sveikatos turizmo metams baigiantis buvo renkami ir sėkmingiausi sveikatos turizmo metų projektai, patraukliausios idėjos šeimų turizmui, tiek užsienio, tiek vietos turistų daugiausiai pritraukę kultūros turizmo bei sporto turizmo renginiai.

Taip pat buvo apdovanotos ir labiausiai Lietuvos turizmą populiarinusios iniciatyvos, projektai bei žmonės. Pretendentai į „Sėkmingiausio 2011 metų turizmo projekto" vardą buvo vertinami atsižvelgiant į jų reikšmingumą turizmui, pasiektus rezultatus 2011 metais, inovatyvumą, poveikį šalies turizmo konkurencinėms galimybėms didinti, dalyvavimą parodose, konkursuose, renginiuose, akcijose, vertinant pasiekimus gerinant Lietuvos turizmo įvaizdį tiek šalyje, tiek užsienyje.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Eiropas Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 12.05.2024 Pavasara ziedu festivāls Pakrojā! Nikos Travel
Pavasaris pašā plaukumā. Laiks doties ekskursijā uz Pakroju, kur krāšņi jo krāšņi zied narcises un tulpes... Pa ceļam ZS Līcīši un Šauļi | Skatīt vairāk
no 35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67511296sec.