Kodėl žmonės lėktuvuose renkasi pomidorų sultis?

Lėktuvuose kur kas dažniau užsisakoma pomidorų sulčių gėrimo, nei įprastose maitinimo įstaigose – kodėl? Šiais duomenimis itin susidomėjo bavarų mokslininkai. Atrodo, kad pomidorų sulčių skoniui didžiulės įtakos turi žemas atmosferos slėgis.

Tyrimais buvo nustatyta, kad apskritai, pomidorų sultys yra vertinamos neigiamai. Tuo tarpu lėktuve pomidorų sulčių kvapas yra saldus, padedantis nusiraminti.

Testavimas buvo atliktas Airbus A310 lėktuve, žemo slėgio kameroje buvo imituojamos skrydžio sąlygos.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Programa „Laiminga nugara“ Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tiems, kurie nori pasirūpinti savo nugaros sveikata, taip pat tiems, kurie dirba sėdimą darbą arba sunkiai dirba. Programa 7 dienos/6 naktys | Žiūrėti daugiau
440 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.47422409sec.