Avialinijų «Finnair» leidinyje Kaunas pristatomas kaip Kalėdų miestas

Didžiausia suomių avialinijų kompanija „Finnair" savo leidinyje Kauną pristato kaip puikią vietą sutikti Kalėdas. Turistai šventiniu laikotarpiu kviečiami užsukti pasigrožėti pagrindine miesto eglute, aplankyti kalėdinį miestelį, užsikelti vieninteliu Lietuvoje veikiančiu istoriniu funikulieriumi.

„Nors aviakompanijos „Finnair" lėktuvai leidžiasi Vilniuje, „Finnair" sprendimas Kauną pristatyti kaip miestą, kuriame verta apsilankyti šventiniu laikotarpiu, tik įrodo, jog Kaunas turi kuo sudominti turistus. Kalėdinių renginių gausa ir įvairovė mieste - tai ko reikia turistams, norintiems gerai praleisti laiką", - teigė Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorius Sigitas Sidaravičius.

Straipsnyje minima į Gineso rekordų knygą įtraukta iš 40 tūkst. plastiko butelių pagaminta smaragdinė eglutė, pernykštė auksu tviskanti, šokančiais angelais papuošta žaliaskarė bei šiųmetinė eglė, kuri stebins mezginių gausa. Turistai kviečiami ne tik atvykti į pagrindinę miesto eglutės įžiebimo šventę, bet ir apsilankyti visu šventiniu laikotarpiu kalėdiniame miestelyje: pačiuožinėti po atviru dangumi, išgerti šiltos arbatos ar vyno, įsigyti suvenyrų.

„Džiaugiuosi, kad Kalėdų senelio tėvynainiai ir Kalėdų ekspertai - suomiai įvertino Kauno pasirengimą šventėms ir siūlo Kauno kryptį kaip tinkamą apsilankyti ir patirti šventinę nuotaiką bei parsivežti gerus įspūdžius. Manau kauniečiai pasirengę dalintis šv.Kalėdų dvasia su visais miesto svečiais", -teigė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Užsukus į Kauną turistai kviečiami aplankyti Velnių muziejų, IX forto muziejų, apsipirkti Urmo miestelyje, užsikelti funikulieriumi ant Aleksoto apžvalgos aikštelės ir pasigerėti atsiveriančia miesto panorama.

Straipsnį leidiniui parašė vienas iš pavasarį mieste apsilankiusių žurnalistų iš Jungtinės Karalystės. Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras kartu su Kauno oro uostu balandį Kaune priėmė penkis žurnalistus iš Bristolio, kuriems buvo aprodytos miesto įžymybės, maitinimo įstaigos, pramogos, sveikatingumo paslaugos.

„Vylėmės, jog užsienio žiniasklaidos atstovų straipsniai bei atsiliepimai turės įtakos turistų srautų iš Bristolio augimui, tačiau vieno iš jų straipsnis ir teigiamas atsiliepimas apie Kauną išspausdintas būtent "Finnair" leidinyje. Džiaugiamės, jog Kaunas žurnalistams paliko teigiamus įspūdžius ir žinią apie miestą jie skleidžia įvairiais kanalais", - teigė S.Sidaravičius.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.58773613sec.