Iš Talino oro uosto Air Lituanica siūlo dar daugiau skrydžių: tiesioginiai ir jungiamieji skrydžiai per Vilnių

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“, didindama skrydžių skaičių iš Vilniaus oro uosto, plečia savo veiklą ir Estijoje: siūlo dar daugiau tiesioginių ir jungiamųjų skrydžių iš Talino oro uosto.

Nuo birželio 15 d. skrydžių skaičius į Taliną yra didinamas nuo 10 iki 12 kartų per savaitę, prisideda skrydžiai šeštadieniais ir sekmadieniais. Su „Air Lituanica“ iš Talino yra patogu keliauti ir į Paryžių, Berlyną, Miuncheną ar Prahą. Minimalus persėdimas Vilniaus oro uoste truks tik 30 minučių, o laukiant ir šiek tiek ilgiau, laiką leisti galima Vilniaus oro uosto Verslo klube, kavinėse, parduotuvėse, vaikų žaidimo aikštelėse ir kt.

Vasaros sezono metu „Air Lituanica“ į Miuncheną skris kasdien, o į Paryžių – 6 kartus per savaitę. Į Prahą skrydžiai bus vykdomi darbo dienomis, o į Berlyną – kasdien, išskyrus šeštadieniais.

Taip pat itin geras susisiekimas bus tarp Estijos ir Skandinavijos: „Air Lituanica“ siūlo vasaros sezono skrydžius iš Vilniaus į du Švedijos miestus – Geteborgą ir Malmę bei Danijos miestą Bilundą. Tiesioginių skrydžių į šiuos miestus iš Talino oro uosto nėra, todėl jų pasiekimas per Vilnių bus puiki galimybė sustiprinti estų ir skandinavų verslo ir turizmo santykius.

„Mūsų strateginis tikslas – pagrindinėmis Europos kryptimis darbo ir turizmo tikslais keliaujantiems keleiviams sukurti visapusiškai kokybiškus skrydžius, tad skrydžių dažnis yra ypač svarbus. Kasdieniai skrydžiai į pagrindinius oro uostus yra puiki galimybė verslininkams ir valdininkams efektyviau planuoti savo laiką bei taupyti komandiruočių išlaidas, o turistams laisviau planuoti savo atostogas“, – sako „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus.

S. Bartkus priduria, kad „Air Lituanica“, didindama savo skrydžių skaičių, siekia sukurti ne tik Lietuvai, bet ir Estijai patogius skrydžius ir taip užpildyti šių oro susisiekimo rinkų spragas. „Kol kas Vilniaus oro uoste transferinių keleivių skaičius pakankamai mažas, tačiau manome, kad pasiūlę patogius jungiamuosius skrydžius iš Estijos sostinės į kitus Europos miestus, išauginsime Vilniaus oro uosto transferinių keleivių skaičių“, - sako S. Bartkus.

Skrydžiai yra vykdomi dviem orlaiviais – 86 vietų „Embraer 175“ ir 50 vietų „CRJ 200“. „Air Lituanica“ orlaiviai yra reaktyviniai, greiti, patogūs ir ekonomiški. Kompanijos skrydžiuose yra vykdomas verslo ir ekonominės klasės aptarnavimas. Skrydžio bilietus galima įsigyti per „Air Lituanica“ interneto svetainę www.airlituanica.com arba kitose skrydžių paieškos sistemose, kelionių agentūrose.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.659338sec.