Kanarų salų virtuvės ypatumai

Daugelis turistų renkasi pigiausius turistinius pasiūlymus. Tiesa, renkantis svetimą šalį, tikimasi susipažinti su šalies kulinarija. Kanarų salos taip pat savo klientus vilioja gurmaniška virtuve.

Rytų ir Vakarų Kanarų salos virtuvės vadovaujasi panašiais principais – maistas turi senas tradicijas, kurias sukūrė žemės ūkis, medžioklė ir žvejyba. Vietos virėjai teikia pirmenybę vietos produktams. Populiariausi salų patiekalai yra gaminami iš žuvies, pietinėje dalyje, kur yra derlingas slėnis, auginamos įvairios daržovės ir vaisiai.

Salose gana daug gerų restoranų, kuriuose virėjai siūlo paragauti vietinės virtuvės šedevrus.

 

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Grand Opening 25.09.2025 Pullman Riga Old Town
On 25 Sept 2025 Pullman Riga Old Town reopens after full renovation – brighter spaces, refreshed rooms & upgraded venues in Riga’s historic heart | Žiūrėti daugiau
Harper Woolf – A Fresh Taste Experience Harper Woolf
Harper Woolf welcomes guests with a new menu – delicious dishes, fresh flavors, and a cozy atmosphere that makes every visit a tasteful experience. | Žiūrėti daugiau

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.15633202sec.