Mobilioji aplikacija turistams jau veikia

Mobilioji aplikacija turistams – tai pagalbinė priemonė visiems keliaujantiems. Besidomintieji galės rasti žinių apie daugelį Lietuvos miestų, lankytinas vietoves, ežerus, piliakalnius, dvarus, muziejus, kultūros centrus ir kitą aktualią informaciją, kurios reikia keliaujant.
Aplikacija skirta iPhone įrenginiams, kadangi būtent šiais išmaniaisiais telefonais šiandien naudojasi vis daugiau vartotojų. Vartotojas, atsiuntęs ir įsidiegęs aplikaciją į išmanųjį iPhone telefoną, ekrane galės matyti pasirinkto regiono žemėlapį, kuriame sužymėti visi regione esantys lankytini objektai, taip pat apgyvendinimo, maitinimo, laisvalaikio paslaugas teikiančios įstaigos, jų aprašymai, kontaktai bei kita informacija.
Vartotojo patogumui yra galimybė filtruoti paieškos rezultatus, pasirenkant, kokius objektus (lankytinas vietas, apgyvendinimo, maitinimo įstaigas ir t. t.) rodyti žemėlapyje.
Nuo šiol Birštono turizmo informacijos centre (Jaunimo g. 3), galite įsigyti QR kodus (lipdukus), kuriuos nuskenavę galėsite parsisiųsti iPhone aplikaciją iš programėlių parduotuvės.
Aplikacija jau yra prieinama vartotojams aplikacijų parduotuvėje AppStore. Ją parsisiųsti vartotojai gali nuskenavę QR kodą, surinkę aplikacijos nuorodą http://visitin.lt/ arba AppStore paieškoje įrašę vieną iš šių paieškos užklausų: „VisitIN.LT“, „visitin“, „eicgroup“.
Aplikacijos parsisiuntimo nuoroda: http://bit.ly/visitinlt QR kodą galite naudoti ir iš čia: http://bit.ly/visitinlt.qrcode


Ši aplikacija - tai pagalbinė informacinė priemonė keliautojui bet kuriuo paros metu ir bet kurioje vietoje. Tai ypač patogu, kai turizmo informacijos centrai nedirba ar pats turistas yra per daug nutolęs nuo turizmo informacijos centro.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19130492sec.