Garsūs Helsinkio vyrėjai gamins patiekalus Talino restoranuose

Suomijos sostinė Helsinkis dažnai laikomas moderniosios kulinarijos sostine Europoje. Laikas nuo laiko garsiausi suomių sostinės virėai vyksta į „išvykų sesijas” ir ruošia maistą kitose pasaulio miestuose. Ši akcija jau pelnė didelį populiarumą Berlyne ir Sankt Peterburge. Dabar vasario pabaigoje su suomių nacionaline virtuve bus supažindinti Talino gyventojai.

Dalyvaudami programoje Eat&Joy, kurią organzuoja kompanija Viking Line, garsūs suomių virėjai vyks į Estijos sostinę. Talino restorane Egoist, kuris jau antrus metus iš eilės yra tarp 50 geriausių pasaulio restoranų ir yra gavęs Michelin žvaigždes, bus galima susipažinti su Chez Dominique virtuve. Šie virėjai darbuosis ir kituose restoranuose, pavyzdžiui, Helsinkio restoranas Demo svečiuosis Talino restorane Vertigo, Loft - darbuosis Pegasus, o Helkan Keittio vaišins viešbučio Savoy svečius.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26993394sec.